Fiul adoptiv al Luminiței Anghel, David Pușcaș, a ajuns să stea cu săptămânile nespălat pe dinți: „Aștept să mă mănânce gândacii”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 mar 2023, 08:11

David Pușcaș ajunge să aibă stări deplorabile

Sursa: Instagram @davidpuscason

David Pușcaș, tânărul adoptat de Luminița Anghel, a povestit cum se manifestă un episod depresiv de-ale lui.

David Pușcaș a recunoscut, într-un vlog de-ale sale, că se confruntă cu depresia, o problemă care afectează tot mai mulți oameni și care, fără ajutor specializat, poate fi greu de depășit. Tânărul a recunoscut că are momente în care nu poate avea grijă de igiena sa corespunzător din cauza faptului că se simte foarte rău.

Cum se manifestă depresia fiului adoptiv al Luminiței Anghel

David Pușcaș a fost, de-a lungul vremii, un personaj controversat. Declarațiile legate de mama lui sau de copilăria lui ori de problemele pe care le are au fost făcute fără perdea, lucru cu care nu toată lumea este obișnuită. Tânărul a fost implicat chiar și într-un scandal care i-a făcut probleme Luminiței Anghel. 

Citește și: Filmul crimei din Râșnov, în care un jandarm a fost ucis prin înjunghiere încercând să-și salveze vărul. Criminalul a încercat să-și pună capăt zilelor după fapta comisă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a decis să se deschidă și să descrie cum se manifestă depresia la el, lucru care a stârnit reacții din partea urmăritorilor săi.

„Nu aruncați cu roșii. Eu când sunt în depresie și stau ca legumă infectă în pat și aștept să mă mănânce gândacii și viermii și bolile. Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp. Cam așa se manifestă la mine depresia”, a detaliat David Pușcaș, într-un vlog de-ale sale. 

Luminița Anghel nu a comentat declarațiile fiului ei adoptiv

După ce a povestit cum se manifestă un episod depresiv pentru el și a declarat că are probleme grave cu care se luptă, David Pușcaș a recunoscut că stările sale îl fac să se simtă neputincios, ca „o legumă infectă” și că tot ce simte să facă este să aștepte să fie „mâncat de gândaci, viermi și boli” în patul său.

Citește și: Tânăr din Arad, rămas orfan după ce ambii părinți s-au sinucis. Care a fost motivul deciziei lor: „L-a găsit băiatul lui, în garaj”

Declarațiile făcute de David Pușcaș au stârnit, printre oameni, îngrijorări legate mai mult de igiena sa decât de problemele cu care se confruntă. Cu toate acestea, Luminița Anghel a decis să nu comenteze nimic despre fiul ei adoptiv.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!