Fiti alaturi de noi si de fostii sportivi, aflati la varsta senectutii, in campania de fundriasing „Campioni pentru campioni”!

Viorica Susanu, campioana olimpica la canotaj, impreuna cu fostele ei coechipiere, Doina Ignat, Georgeta Andrunache , Veronica Cochela, Elena Georgescu, Camelia Macoviciuc, Camelia Lupascu, dar si doua canotoare din lotul actual de canotaj al Romaniei (proaspat medaliate cu bronz la Campionatele Europene), Laura Oprea si Madalina Beres , se vor afla la startul cursei de 10 km, la cea de-a 5-a editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti. (duminica, 15 mai, in Piata Constitutiei).

Participarea acestor mari campioane, nume celebre in canotajul mondial este unica pentru istoria maratoanelor din intreaga lume.  Numai insumarea medaliilor lor de aur, castigate de ele la Jocurile Olimpice este demna de admirat:19!

Mai mult, Georgeta Andrunache si Doina Ignat fac parte dintr-un clasament  (realizat de Federatia Internationala de Canotaj) al primilor cinci canotori ai lumii, condus de Elisabeta Lipa! Grupului de canotoare li s-a alaturat si Valeriu Andrunache, sotul Georgetei, fost canotor si el, care a raspuns indemnului copiilor lor care vor alerga , sambata 14 mai, in cursa copiilor.

Noi am venit intotdeauna cu mult entuziasm la competitiile organizate de Bucharest Running Club si am fost impresionate de numarul mare de participanti dar si de atmosfera de bucurie cu care toata lumea venea la start. E un semn bun fiindca Bucurestiul alearga. Vrem ca participarea noastra sa fie un imbold si pentru copii si tineri. Nu toti vor deveni campioni olimpici dar pot fi campioni in viata si practicarea unui sport ii va ajuta, cu siguranta, sa faca performanta in orice domeniu pentru ca miscarea inseamna sanatate. Vom fi alaturi de toti alergatorii, de data asta, la propriu, dar si de Valeria Racila van Groningen, canotoare de-a noastra, campioana olimpica si ea, care a demonstrat ca poti construi lucruri durabile nu doar pentru tine ci si pentru concetatenii tai si pentru tara ta. Vom face fundriasing pentru proiectul Fundatiei Olimpice Romane, „Impreuna pentru sportivii Romaniei”.

Fiti alaturi de noi si de fostii sportivi, aflati la varsta senectutii, in campania noastra de fundriasing „Campioni pentru campioni”. ( a declarat Viorica Susanu,  dupa conferinta de presa a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti).

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate