FINALA Bravo, ai stil! Celebrities 2020. Cum arata coroana castigatoarei

,
Concurentele din Finala "Bravo, ai stil!"
Sase concurente s-au calificat in Finala "Bravo, ai stil! Celebrities". Sambata, vom afla cine a castigat competitia de moda si stil![Sursa foto: Bravo, ai stil!]

Sambata seara vom afla cine a castigat "Bravo, ai stil! Celebrities". Cele sase celebritati dau ultima batalie stilistica.


In articol:

Finala "Bravo, ai stil!" Cand aflam cine a castigat "Bravo, ai stil"

Citeste si: ASTAZI in MAREA FINALA "Bravo, ai stil! Celebrities!": IMAGINI in premiera cu cele sase concurente

In aceasta seara, la ora 20:00, la un an de la debutul celui de-al saselea sezon al emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”,

iata ca povestea ajunge la final. Sase celebritati vor da ultima batalie stilistica pentru a fi incoronata Cea mai stilata celebritate din Romania. Unica castigatoare va fi aleasa in aceasta seara, in direct, prin vot sms, aleasa de catre telespectatori; aceasta va intra in posesia premiului de 100.000 de lei, titlului mult asteptat, dar si coronita mult ravnita.

Coronita care va fi asezata pe capul castigatoarei, este una cu greutate. Bijuteria, ravnita de cele sase finaliste, a fost lucrata manual si este placata cu pietre semipretioase

Finala "Bravo, ai stil!". Cum arata coroana castigatoarei "Bravo, ai stil! Celebrities"

Citeste si: Andreea Tonciu, spectacol total in Marea Finala:" Nimeni nu se va astepta sa abordez un astfel de concept, va fi o surpriza"

Coronita, care va fi asezata pe capul castigatoarei, este una cu greutate; bijuteria, razvnita de cele sase finaliste, a fost lucrata manual si este placata cu pietre semipretioase, o adevarata capodopera, demna de o celebritate cu stil.

“Bravo, ai stil! Celebrities”, cel mai iubit și longeviv show de fashion din România, ajuns la cel de-al șaselea sezon, își va desemna sâmbătă, marea câștigătoare, cea care va fi încoronată ca fiind

cea mai stilată femeie din România. Câștigătoarea va fi desemnată în direct de către telespectatori, prin vot SMS, în Marea Finală “Bravo, ai stil! Celebrities”, ce va fi difuzată sâmbătă seară, la Kanal D, începând cu ora 20:00. 

Coronita "Bravo, ai stil! Celebrities"
Bijuteria, ravnita de cele sase finaliste, a fost lucrata manual si este placata cu pietre semipretioase, o adevarata capodopera, demna de o celebritate cu stil

Stelele adunate de concurente pe parcursul săptămânii sunt foarte importante, în aceeași măsură și notele primite din partea juraților. De asemenea, va fi foarte important  modul în care se vor prezența cele șase finaliste, în seară Finalei, în fața telespectatorilor,  cei care vor avea ultimul cuvânt de spus în desemnarea castigatoarei.

Ei își vor alege, în direct, prin vot, favorita. Liniile de votare sunt în continuare deschise, până în momentul în care Ilinca Vandici va spune, în direct, stop vot.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00 deznodamantul show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alexandra Ungureanu, ultimele declaratii inaintea Marii Finale:"Tinuta mea este un vis pe care il aveam de multa vreme"

Compania ROMPREST reacție tăioasă, după angajarea unei a doua firme de salubritate în Sectorul 1

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Silvia Popescu, mesaj transant despre castigatoarea "Bravo, ai stil! Celebrities": "Sa castigi niste bani si sa te cunoasca toate gainile..."

Sâmbătă seară va fi desemnată, în direct, câștigătoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies