Final uimitor la Survivor România! Recompensa a fost adjudecată. Cine a câștigat premiul spectaculos?

,
Final uimitor la Survivor România 2021
Ce echipa a castigat jocul pentru recompensă?[Sursa foto: Captură KANAL D]

Primul joc al săptămânii de la Survivor România 2021 a fost incendiar. Concurenții s-au luptat pe brânci pentru a intra în posesia premiului spectaculos. Ce echipă a câștigat?


In articol:

Jocul pentru recompensă a fost uimitor, plin de adrenalină și dorință. Concurenții s-au mobilizat și au depus toată energia pentru a intra în posesia premiului din această seară. Jocul a luat o întorsătură uimitoare, așa cum nimeni nu s-ar fi gândit.

Ce echipă a adjudecat miza din această seară

Competiția se apropie cu pași repezi de final, concurenții sunt mai puternici ca niciodată, iar dorința de a rămâne în continuare în concurs este mai puternică ca oricând. Jocul de recompensă a fost incediar, așa cum ne-am obișnuit pe tot parcursul competiției, iar miza a fost de-a dreptul uimitoare.

Final uimitor la Survivor România 2021
S-a ajuns la stafeta mixta

Faimoșii și Războinicii au depus și ultima fărâmă de energie pentru a câștiga primul joc al săptămânii. Jocul a fost extrem de intens, iar concurenții nu s-au dat înapoi nici o secundă. Așa cum ne-a obișnuit, Survivor România este o competiție care ne ține cu sufletul la gură, iar evenimentele nu pot fi prevăzute, iar acest lucru s-a putut vedea și în cadrul jocului din această seară. Scorul a căpătat o întorsătură incredibilă, de la 5-9 pentru Războinici, concurenții au ajuns la ștafetă, Faimoșii s-au redresat extrem de rapit când au văzut că sunt în defensivă.

Faimoșii și Războinicii au ajuns la ștafetă mixtă, astfel atât băieții, cât și fetele din cele două echipe au intrat pe traseu, însă doar o singură persoană va face proba de îndemânare.

Final uimitor la Survivor România 2021
Faimosii și Războinicii la stafeta mixta

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de joi, 17 iunie 2021- VIDEO. Daniel Pavel, anunț important despre un concurent!

Cine se va bucura de masa la restaurant?

Echipa câștigătoare se va bucura de o masă copioasă la restuarant, și nu doar atât, ci și de o experiență inedită. Cei care vor câștiga vor avea ocazia să înoate alături de delfini în Marea Caraibilor, ceva de-a dreptul spectaculos.

Lupta finală s-a dat între Elena și Ștefan de la Faimoși și Maria și Andrei de la Războinici. După revenirea incredibilă a Faimoșilor, Războinicii sub nicio formă nu au vrut să-i lase să câștige, astfel echipa albastră a reușit să aducă punctul final și să încheie jocul serii. 

Final uimitor la Survivor România 2021
Razboinicii au castigat

Războinicii se vor bucura de premiul din această seară, vor mânca copios, iar apoi vor înota alături de delfini în Marea Caraibilor.

Citeste si: Momente tandre la Survivor România 2021. Incredibil, ce nu s-a observat în tabara Faimoșilor și Războinicilor în miez de noapte. S-au pupat!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Momente tandre la Survivor România 2021. Incredibil, ce nu s-a observat în tabara Faimoșilor și Războinicilor în miez de noapte. S-au pupat!

SCENE ÎNFIORĂTOARE Dădea meditații la matematică, dar abuza fetele și le filma: DIICOT l-a prins, acum e arestat

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Ce a facut iubita lui Culita Sterp inainte cu cateva ore sa nasca! Fostul Faimos tocmai a devenit tatic de baiat

Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de joi, 17 iunie 2021 - VIDEO. Daniel Pavel, anunț important despre un concurent!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies