Filmele acestui weekend, la Kanal D

,

In acest weekend, Kanal D ofera telespectatorilor sai ecranizari de succes, cu actori consacrati, productii menite sa le ofere romanilor un weekend de neuitat.

 

Filmele acestui weekend, la Kanal D
In acest weekend, Kanal D ofera telespectatorilor sai ecranizari de succes, cu actori consacrati, productii menite sa le ofere romanilor un weekend de neuitat.
Sambata, 7 iunie, de la ora 10:30, telespectatorii vor putea urmari filmul romanesc “Punct si de la capat”, o productie a anului 1987, o ecranizare semnata Visarion Alexa, ce ii are ca protagonisti pe indragitii actori Mircea Albulescu, Leopoldina Balanuta si Tamara Buciuceanu-Botez.
Filmul prezinta drama inginerului Vasile care, dupa ce si-a pierdut sotia, se integreaza intr-un nou colectiv de munca din provincie, la Uzina ARO. Induiosata de singuratatea in care se complace, Cristina il cucereste, apropiindu-se de baietelul lui.
Incepand cu ora 21:30, e difuzat filmul “Disparuta fara urma” (Gone baby gone), un film realizat in anul 2007, regizat de Ben Affleck, in care ne revedem cu indragitii actori Morgan Freeman, Angela Gennaro si Casey Affleck.
Dorchester, unul dintre cele mai rau famate cartiere din Boston, nu este un loc pentru cei slabi sau nevinovati. Este un teritoriu plin cu oameni napastuiti, familii dezbinate, inimi frante. O fetita este data disparuta si cazul este preluat, dupa lungi insistente ale familiei micutei, de catre detectivii particulari Patrick Kenzie (Casey Affleck) si Angela Gennaro (Michelle Monaghan).
Filmul este bazat pe romanul omonim al lui Dennis Lehane.
Duminica, 8 iunie, de la ora 15:00, Kanal D difuzeaza “Gomez si Tavares se intorc” (Gomez& Tavares), o ecranizare in regia lui Gilles Paquet-Brenner si Cyril Sebas, ce ii are ca protagonisti pe Stomy Bugsy si Titoff.
Acţiunea se petrece in Marsilia. Strazile au cazut, de curand, in mana gangsterilor, iar politia trebuie sa raspunda unei provocari serioase. Se face apel la cei mai buni oameni pentru aceasta misiune: Gomez si Tavares, doi oameni cum nu se poate mai diferiti. Gomez si-a castigat reputaţia de ofiter ambitios si incoruptibil. Este un tip dur, chemat pentru cele mai dificile cazuri de crima. Tavares este pustiul tipic de pe strazile Marsiliei. Nu accepta critici si este atras de micile atentii financiare. Situatia devine tot mai complicata in Marsilia, dar Gomez si Tavares le pregatesc gangsterilor o surpriza pe cinste.
Weekend-ul se incheie cu filmul “Politistul” (The guard), difuzat duminica, de la ora 22:30, o ecranizare realizata in anul 2011, semnata de regizorul John Michael McDonagh, ce ii are in distributie pe actorii Brendan Gleeson, Don Cheadle, Liam Cunningham.
Gerry Boyle, un politist irlandez artagos si neortodox, face echipa, in acest thriller cu accente comice, cu scortosul Wendell Everett, agent al FBI, pentru a investiga un grup international de traficanti de stupefiante.

In acest weekend, Kanal D ofera telespectatorilor sai ecranizari de succes, cu actori consacrati, productii menite sa le ofere romanilor un weekend de neuitat.

Sambata, 7 iunie, de la ora 10:30, telespectatorii vor putea urmari filmul romanesc “ Punct si de la capat ”, o productie a anului 1987, o ecranizare semnata Visarion Alexa, ce ii are ca protagonisti pe indragitii actori Mircea Albulescu, Leopoldina Balanuta si Tamara Buciuceanu-Botez. Filmul prezinta drama inginerului Vasile care, dupa ce si-a pierdut sotia, se integreaza intr-un nou colectiv de munca din provincie, la Uzina ARO. Induiosata de singuratatea in care se complace, Cristina il cucereste, apropiindu-se de baietelul lui.  

Incepand cu ora 21:30, e difuzat filmul “ Disparuta fara urma ” (Gone baby gone), un film realizat in anul 2007, regizat de Ben Affleck, in care ne revedem cu indragitii actori Morgan Freeman, Angela Gennaro si Casey Affleck. Dorchester, unul dintre cele mai rau famate cartiere din Boston, nu este un loc pentru cei slabi sau nevinovati. Este un teritoriu plin cu oameni napastuiti, familii dezbinate, inimi frante. O fetita este data disparuta si cazul este preluat, dupa lungi insistente ale familiei micutei, de catre detectivii particulari Patrick Kenzie (Casey Affleck) si Angela Gennaro (Michelle Monaghan). Filmul este bazat pe romanul omonim al lui Dennis Lehane.

Duminica, 8 iunie, de la ora 15:00, Kanal D difuzeaza “ Gomez si Tavares se intorc ” (Gomez& Tavares), o ecranizare in regia lui Gilles Paquet-Brenner si Cyril Sebas, ce ii are ca protagonisti pe Stomy Bugsy si Titoff.Acţiunea se petrece in Marsilia. Strazile au cazut, de curand, in mana gangsterilor, iar politia trebuie sa raspunda unei provocari serioase. Se face apel la cei mai buni oameni pentru aceasta misiune: Gomez si Tavares, doi oameni cum nu se poate mai diferiti. Gomez si-a castigat reputaţia de ofiter ambitios si incoruptibil. Este un tip dur, chemat pentru cele mai dificile cazuri de crima. Tavares este pustiul tipic de pe strazile Marsiliei. Nu accepta critici si este atras de micile atentii financiare. Situatia devine tot mai complicata in Marsilia, dar Gomez si Tavares le pregatesc gangsterilor o surpriza pe cinste.

Weekend-ul se incheie cu filmul “ Politistul ” (The guard), difuzat duminica, de la ora 22:30, o ecranizare realizata in anul 2011, semnata de regizorul John Michael McDonagh, ce ii are in distributie pe actorii Brendan Gleeson, Don Cheadle, Liam Cunningham.Gerry Boyle, un politist irlandez artagos si neortodox, face echipa, in acest thriller cu accente comice, cu scortosul Wendell Everett, agent al FBI, pentru a investiga un grup international de traficanti de stupefiante.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Gazul azer ia locul gazului rusesc, în Italia

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies