Kanal D continuă să aducă cele mai bune seriale turcești în România! În această toamnă, postul de televiziune lansează serialul momentului: „Secrete de familie”.

Noul serial „Secrete de familie” (titlu original: „Yargi”) nu este doar o poveste captivantă despre puterea adevărului si a iubirii, ci și o ocazie speciala de a revedea chipurile familiare ale celor mai iubiți si talentați actori.

În rolurile principale, îi vom reîntâlni pe Kaan Urgancıoğlu, care a captivat inimile telespectatorilor cu interpretarea sa impresionantă din "Dragoste infinită", serialul fenomen difuzat tot la Kanal D, și Pınar Deniz, o actriță talentată și carismatică, cunoscută publicului român grație rolului interpretat în „Patria mea ești tu”.

Alături de ei, se numără o pleiadă de actori remarcabili, precum Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Zeyno Eracar, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan și Şükran Oval.

Povestea serialului „Secrete de familie" aduce în prim-plan lupta pentru adevăr și justiție, o intriga in care destinele a două familii se împletesc într-un labirint de secrete și dramatism ce le schimba viata ireversibil.

Serialul începe când Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu), un respectat procuror, și Ceylin (Pınar Deniz), o tânără avocată, se intersectează o dată cu apariția unui caz de crimă și sunt forțați să lucreze împreună pentru a descoperi adevăratul

vinovat din spatele evenimentului.

Ceylin, o avocată curajoasă, dispusă să ocolească reguli, pentru a face dreptate, și Ilgaz, un procuror cu o etică impecabila, care ține să acționeze mereu ca la carte își unesc forțele in lupta lor pentru a descoperi adevărul. Suspansul si dramatismul situațiilor prin care trec protagonistii, dar si dragostea care se înfiripă intre cei doi eroi centrali ai serialului ii vor captiva pe telespectatori.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Elena Merișoreanu despre căsnicia ei? Cum a reacționat artista când a aflat că soțul o înșelase cu prietena sa. „Eu eram rea de gură, îl tocam la cap.”

Ce evenimente îi împing pe Ceylin și Ilgaz să ajungă la concluzia că adevărul nu este întotdeauna negru sau alb, ci poate fi și în nuanțe de gri? Unde pot duce secretele de familie?

Când ai de ales între onoare și familie, lupta nu poate fi nici dreaptă, nici lipsită de victime.

Răspunsurile acestor întrebări vor fi dezvăluite in drama momentului, „Secrete de familie”, o poveste plina de suspans si emoție.

 

  • Regia: Ay Yapım
  • Distribuția: Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz