Pantera Roz

Inspectorul Jacques Clouseau este un nume care starneste teama in criminalii din toata lumea - si de altfel, in toti oamenii care il cunosc. 
Dar chiar daca abordarea sa este neortodoxa si de cele mai multe ori confuza, el mereu reuseste sa rezolve crima - in modul sau personal. 
De data asta este vorba despre cel mai important caz pe care il primeste Inspectorul Clouseau. Celebrul antrenor de fotbal Yves Gluant tocmai a castigat cu echipa Frantei meciul contra nationalei Chinei. Inconjurat de fani, alaturi de frumoasa lui iubita, pop star-ul Xania (Beyonce Knowles), Gluant este intepat u o sageata otravita. In panica ce a urmat, inelul antrenorului, in care e montat un diamant roz nepretuit, botezat "Pantera Roz" dispare misterios. 
Cazul devine o senzatie in presa, iar Inspectorul Sef Dreyfus (Kevin Kline) trebuie sa rezolve misterul. Dreyfus vrea sa primeasca Medalia de Onoare pentru a saptea oara. Pentru ca nu-si permite sa faca vreo greseala, el ii paseaza sarcina Inspectorului Clouseau. 
 

titlu original - The pink panter

distributie - Steve Martin, Beyoncé Knowles

anul - 2006

Setari de confidentialitate