În centrul acţiunii se află Asya, o femeie care a primit tot ce și-a dorit de la viață. Destinul i se va schimba însă radical atunci când trădarea îşi face apariţa în viața sa.

În centrul acţiunii se află Asya, personaj interpretat excepţional de actrița Cansu Dere. „Infidelul” spune cu realism povestea tulburătoare a femeii care a primit tot ce și-a dorit de la viață: frumusețe, carieră, un copil și un soț perfect. Destinul i se va schimba însă radical atunci când trădarea îşi face apariţa în viața sa.

Istoria personală a frumoasei Asya Arslan este una cu totul emoționantă. Încă de la o vârstă fragedă, Asya a rămas orfană, iar dorința ei cea mai mare a devenit aceea de a-şi întemeia un cămin fericit.

Anii au trecut, Asya a devenit un medic renumit, şi în acest context a ajuns să-l întâlnească pe Volkan( Caner Cindoruk), un bărbat carismatic, de profesie arhitect, de care s-a îndrăgostit. Asya și Volkan și-au întemeiat o familie, iar din dragostea lor a venit pe lume Ali, băiatul cuplului. Asya și-a văzut visul cu ochii: o căsnicie fericită și o familie iubitoare. Ani buni, Asya și Volkan au conviețuit în armonie deplină, și niciunul nu își imagina că viața pe care o trăiau era doar „liniștea de dinaintea furtunii”. Traiul
frumoasei Asya ia o întorsătură dramatică atunci când descoperă că soțul ei duce o viață dublă. Asya refuză să fie o victimă, și vrea să se răzbune pe Volkan, dar și pe toți cei care au trădat-o. Nimic nu-i va stă în cale ambițioasei femei atunci când este vorba de familia sa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

  • Distribuția: Cansu Dere, Caner Cindoruk