Un om de afaceri este si strategul unei organizații mafiote din Los Angeles, cunoscuta sub numele de "Compania". Quinn Forte (Billy Zane) a avut totul: putere, foarte multi bani, un frate care îl idolatriza si o femeie care îl iubea. De asemenea, a avut si nenumărați dușmani.

In decursul unei singure nopți, el pierde absolut totul. Tradat de cineva din anturajul sau, Quinn este atras intr-o capcana si arestat. Tatăl lui, cel care a pus bazele imperiului mafiot, este ucis si fratele lui, Kurt (Gianni Capaldi), il suspecteaza pe Quinn ca se afla in spatele acelui lucru.

Când este eliberat din închisoare, multi ani mai târziu, el încearcă sa scape de demonii trecutului sau si sa înceapă o viata noua, dar aceasta misiune se dovedește a fi una imposibil de dus la bun sfârșit. Campbell (Vinnie Jones), noul lider brutal al Companiei si fostul asistent a lui Quinn, nu vrea sa-i dea pace deloc. Știind ca nu se poate ascunde la infinit, acest lucru îl face pe Quinn sa meargă împotriva lui pentru a riposta in loc sa fuga de el.