Dupa moartea tatalui sau, Iosif, Iisus se hotaraste sa-si urmeze chemarea.

Dupa ce Dumnezeu il striga pe numele sau, la botezul din Iordan, el rezista ispitelor diavolului in desert. Dupa aceea, primii ucenici incep să il urmeze.
Cand el gaseste curtea templului din Ierusalim plina de comercianţi si case de schimb, are o reactie vehementa fata de acestea si le arunca afara. Oamenii din Ierusalim il primesc ca pe un rege, dar Isus stie ca propria moarte este inevitabila.
Cand Iuda il tradeaza, el este arestat si Pilat il condamna la moarte.

El moare in chinuri groaznice pe cruce, dar trei zile mai tarziu discipolii sai ii gasesc mormantul gol. Isus apare apoi la ei si le spune sa raspandeasca Evanghelia in toate parţile pamantului.

Cand el gaseste curtea templului din Ierusalim plina de comercianti si case de schimb, are o reactie vehementa fata de acestea si le arunca afara. Oamenii din Ierusalim il primesc ca pe un rege, dar Isus stie ca propria moarte este inevitabila.

Cand Iuda il tradeaza, el este arestat si Pilat il condamna la moarte. El moare in chinuri groaznice pe cruce, dar trei zile mai tarziu discipolii sai ii gasesc mormantul gol. Isus apare apoi la ei si le spune sa raspandeasca Evanghelia in toate partile pamantului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

  • Distribuția: Jeremy Sisto, Debra Messing, Armin Mueller-Stahl, Jacqueline Bisset, David O'Hara