Samuel L. Jackson, Emily Mortimer, Robert Carlyle şi Meat Loaf te aşteaptă în Liverpool, oraşul unde formulele chimice pentru stupefiante se vând la colţ de stradă, iar drogurile sunt înlocuite cu o supradoză de umor englezesc.

Samuel L. Jackson, Emily Mortimer, Robert Carlyle şi Meat Loaf te aşteaptă în Liverpool, unde orice afacere cu droguri este sortită unui eşec comic!

Elmo McElroy (Samuel L. Jackson), un chimist american respectat în lumea dealerilor de stupefiante, inventează o nouă formulă a extazului absolut, sub forma unui drog de 51 de ori mai puternic decât orice alt drog din lume. Problemele apar de îndată ce ajunge la Liverpool, pentru a-şi vinde miraculoasa formulă. Pe teritoriu englez, McElroy este escortat de Felix DeSouza (Robert Carlyle), un ambiţios mafiot englez extrem de impulsiv şi Dakota Parker (Emily Mortimer), de meserie asasin profesionist contractat pentru a-l ucide pe McElroy, iar de plăcere, încă îndrăgostită de teribilistul DeSouza.

Va reuşi Elmo McElroy să supravieţuiască aventurii din Liverpool? Urmăreşte FORMULA 51, filmul lui Ronny Yu în care afacerile murdare se fac la colţul străzi, iar orice drog e înlocuit cu o supradoză de umor englezesc.