Serialul turcesc, "Dragoste și speranță/titlul original "Aşk Ve Umut" vine în fața telespectatorilor cu o intrigă bine conturată în care se împletesc iubirea, speranța și puterea de a o lua de la început. Noul serial are în prim plan povești imposibile de iubire, eterna lupta între generații și conflicte domestice care pot destramă o familie.

Eroina serialului este Zeynep, interpretată de Eda Elif Başlamışlı, o tânără inocentă și optimistă, care a şi-a trăit copilăria si adolescenţa într-un orășel liniștit.

Ajunsă în tumultul unui mare oraș, Zeynep învață să trăiască într-o lume căreia simte că nu îi aparține, o lume dominată de bani, putere și orgolii.

Tânăra caută protecție în casa unei familii puternice din Istanbul, însă se simte înstrăinată și singură. Dar ceea ce nu știe este că se află sub același acoperiș cu tatăl său, pe care îl crede mort. Tânăra își regăsește speranța când se îndrăgostește de Ege, interpretat de Furkan Okumuş, un bărbat care are totul, mai puțin ceea ce își dorește cu adevărat, iubire.

Alături de Zeynep, acesta va învața să lase garda jos, însă iubirea imposibilă dintre cei doi tineri va fi supusă multor provocări din partea celor apropiați.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Intrigi de iubire se desfășoară în paralel, iar telespectatorii vor trăi la maximum emoția alegerilor dificile și a rivalităților în iubire.

Un personaj important al serialului, în jurul căruia gravitează o sumedenie de povești este Elif, interpretată de Cemre Kurum, o tânăra frumoasă, inteligență și hotărâtă să obțină ceea ce își dorește de

la viață, pentru a-și depăși condiția socială. Îl iubește pe Kuzey, interpretat de Hakan Dinçkol, încă din copilărie. Iubirea lor este pusă la grea încercare de Handan, interpretată de Gamze İğdiroğlu. Cele două femei, Elif și Handan, pornesc un adevărat război, presărat de minciuni și secrete, pentru a-l cuceri pe Kusey.

  • Regia: Gürsel Ates
  • Distribuția: Bugra Kiliçarslan, Gamze Igdiroglu, Furkan Okumus