Filmul este inspirat din realitate, actiunea petrecandu-se in anul 1870, la granita dintre Texas si Mexico, unde banditii mexicani ataca oamenii din zona frontierei, iar triburile de indieni lupta pentru independenta teritoriilor lor. In acest tinut al faradelegii, singurii care au curajul sa se opuna si sa lupte pentru a instaura ordinea sunt oamenii legendarului Leander McNelly, interpretat de Dylan McDermott.

Desi multi dintre ei erau tineri si fara experienta, acesti oameni au devenit un simbol al onoarei si al curajului, impunand legea, facand dreptate si redand oamenilor speranta. Filmul prezinta modul in care un grup de oameni ce provin din diverse medii sociale, avand caractere si opinii diferite, reusesc sa se transforme intr-o forta de neinvins, in numele legii. Un mare proprietar de vite, Richard Dukes, interpretat de Tom Skerritt, ii aduce Capitanului McNelly un grup de tineri “cavaleri” din cele mai variate medii sociale, deoarece fusese amenintat de un criminal de la sud de Rio Grande, John King Fisher.

Filmul este inspirat din realitate, actiunea petrecându-se in anul 1870, la granita dintre Texas si Mexico, unde banditii mexicani ataca oamenii din zona frontierei, iar triburile de indieni lupta pentru independenta teritoriilor lor. In acest tinut al faradelegii, singurii care au curajul sa se opuna si sa lupte pentru a instaura ordinea sunt oamenii legendarului Leander McNelly (interpretat de Dylan McDermott) : Cavalerii Texasului (“Texas Rangers”). Desi multi dintre ei erau tineri
In 1870, cand granita dintre Texas si Mexic era un teritoriu unde domnea haosul, s-a nascut una din cele mai faimoase institutii americane, care a ramas pana astazi un simbol al valoriilor morale si al onoarei: Texas Rangers.
Inspirat din surse autentice, Texas Rangers urmareste povestea unei figuri legendare, Leander McNelly (Dyan McDermott), un ranger care a adunat o mana de barbati tineri si fara prea multa experienta, dar la fel de hotarati ca si el sa declare un razboi necrutator banditilor care transformasera frontiera texana in cel mai periculos loc din America.
Un mare proprietar de vite, Richard Dukes , ii aduna Capitanului McNelly un grup de tineri "cavaleri" din cele mai variate medii sociale, deoarece el isi simte amenintata viata de un criminal de la sud de Rio Grande, John King Fisher. In trupa lui McNelly, pe langa sergentul sau de incredere, John Armstrong, vin sa apere frontiera o serie de tineri, adesea de numai 19 ani. Este cazul lui George Durham care strabate tara in lung si in lat pentru a indeplini o promisiune facuta tatalui sau. In film mai apar si doua personaje feminine, Perdita aflata la mijloc intre McNelly si banditul Fisher, precum si fata lui Dukes, Caroline, o versiune mai eleganta si care de asemenea rascoleste inimile unor Cavaleri. Filmul prezinta modul in care un grup de oameni provenind din diverse medii sociale, avand caractere si opinii diferite, reuseste sa se transforme intr-o forta de neinvins, in numele legii.Actiunea petrecandu-se in anul 1870, la granita dintre Texas si Mexico, unde banditii mexicani ataca oamenii din zona frontierei, iar triburile de indieni lupta pentru independenta teritoriilor lor. In acest tinut al faradelegii, singurii care au curajul sa se opuna si sa lupte pentru a instaura ordinea sunt oamenii legendarului Leander McNelly (interpretat de Dylan McDermott) : Cavalerii Texasului (“Texas Rangers”). Desi multi dintre ei erau tineriIn 1870, cand granita dintre Texas si Mexic era un teritoriu unde domnea haosul, s-a nascut una din cele mai faimoase institutii americane, care a ramas pana astazi un simbol al valoriilor morale si al onoarei: Texas Rangers.

 

  • Distribuția: James Van Der Beek, Dylan McDermott, Alfred Molina, Ashton Kutcher, Marco Leonardi, Usher Raymond, Rachael Leigh Cook