O dramă emoţionantă care urmăreşte povestea de viaţă a trei prieteni uniţi de amintirile dulci şi amare din anii copilăriei petrecute într-un orfelinat.

La numai 6 ani, Esmer şi Ali sunt prieteni nedespărţi care-şi împărtăşesc totul, trăind la maxim fiecare clipă. Momentul care însă le va schimba amândurora viaţa într-un fel în care puţinora le este dat, va fi acela când la poarta orfelinatului vor găsi un bebeluş. Acesta va primi numele Ezel şi va deveni lumina ochilor celor doi băieţi care se vor transforma în protectorii fetiţei.

Iubirea extraordinară care-i va lega pe cei trei în copilărie, şi care va dăinui parcă în ciuda oricăror încercări răutacioase şi egoiste puse-n scenă de artizanii vieţii, este liantul acestui serial cutremurător. Dar, tot iubirea va fi aceea care-i va despărţi însă pe cei trei orfani. De această dată însă, e vorba de iubirea părinţilor adoptivi, pe care Ezel îi va primi de la viaţă împreună cu o nouă identitate într-o lume cu totul diferită.

Focul va fi cel care va reda celor doi băieţi libertatea mult dorită, libertatea de a porni în căutarea micuţei Ezel. Destinul însă le joacă o nouă festă, iar anii trec grăbiţi închizând în cufărul lor aminitirile copilăriei şi călăuzindu-i pe drumuri diferite.

Astăzi bebeluşul de altadată Ezel poartă numele de Aylin şi e o tânără frumoasă, cu o căsătorie fericită, şi care urmeză cu succes cariera tatălui ei adoptiv, aceea de medic chirurg.

Ali e un bărbat fericit, logodit cu Nazli, unica fiică a celui care, luându-l de pe stradă, l-a crescut şi l-a încurajat să devină poliţist cu principii sănătoase la fel ca şi el.

Dar dacă Ali şi Ezel au parte de-o viaţă oarecum aşezată, trăind frumos şi cu demnitate ceea ce le e dat, Esmer are o existenţă agitată, preserată de pericole la tot pasul. Bunăstarea materială de care se bucură în mijlocul unei grupări mafiote se datorează lui Suleyman Cesen, conducatorul neiertător a carui mână dreaptă Esmer este.

20 de ani mai târziu, destinul îi aduce din nou împreună pe cei trei copii de ieri ...