Filiz hotaraste sa se marite cu Cemil! Afla cum reactiona Baris si la ce gest extrem va recurge pentru a-si recupera iubita

Filiz isi sacrifica iubirea pentru Baris si decide sa se marite cu Cemil.

In instanta de judecata, avocata lui Filiz cere custodia fratilor la dosar fiind depus acordul tatalui. Cand in sala de judecata isi face aparitia Baris, Cemil ramane uimit. Filiz se blocheaza in fata judecatorului. La audieri, Kiraz si Fikret isi exprima dorinta de a reveni alaturi de sora lor, Filiz, care le-a fost intotdeauna ca o mama. 

 

 

Judecatorul decide sa amane procesul de custodie pana cand Filiz se va casatori. Vestea cade ca un trasnet peste Filiz si Baris, care realizeaza ca relatia lor s-a sfarsit definitiv. 

Intre timp, Cemil o convinge pe Filiz sa faca nunta si sa imbrace rochia de mireasa, conform traditiei.

 

 

Decizia lui Filiz de a deveni sotia lui Cemil doar pentru a-si recupera fratii de la orfelinat, il infurie peste masura pe Baris, care merge in cartier si il infrunte pe marele lui rival. Cei doi se incaiera si sunt despartiti cu greu de Tufan si Tulay.

 

Cemil incearca sa il demaste in fata tuturor pe Baris, insa tanarul isi ia inima in dinti si recunoaste in gura mare ca este hot de masini.

Afla cum va incerca Baris sa impiedice nunta lui Filiz cu Cemil si ce anume se va intampla la eveniment, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Cemil incearca sa il demaste in fata tuturor pe Baris, insa tanarul isi ia inima in dinti si recunoaste in gura mare ca este hot de masini.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate