Ai nevoie de:
300g somon file
300g loboda proaspata
2 bucati de anchois sub sare
seminte de chimen
Chivas
Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”
busuioc, 2 fire de usturoi proaspat, 2 portocale, sare
Se condimenteaza somonul cu seminte de chimen, chivas,
busuioc, suc de portocale, coaja de portocala si ulei de masline. Se pune sare si se acopera si se lasa macar o ora in frigider. Punem un strop de ulei in tigaie, un pic de usturoi proaspat, lasam usturoiul sa prinda culoare, il scoatem si punem filelul de somon.
Lasam cateva minute la foc mic. Se scoate somonul si se lasa unpic in folie de aluminiu, sa se mentina cald.
In aceeasi tigaie se pune file de anchois si se trage rapid loboda. Trebuie sa ramana crocanta si verde. Se pune in farfurie loboda si peste se aranjeaza somonul, cu sosul rezultat de la gatit.
##VIDEO110169##
