File de somon cu scoici in vin si tagliatelle de zucchini cu muguri de pin

,

Laurentiu Nica, finalist al etapei Bucuresti, a pregatit la "Arena Bucatarilor" o combinatie extraordinara de arome, mixand somonul si scoicile cu tagliatelle de zucchini.

Inainte de a prepara reteta, Laurentiu a vorbit despre pasiunea lui pentru bucatarie.

"M-am apucat de gatit din pasiune cam acum 12 ani. Cand am venit in Bucuresti m-am angajat la un restaurant mai select. Acolo, cunoscand mai multi bucatari internationali, am spus ca vreau sa fac asta, sa fiu ca ei, sa fiu in lumea lor".

Bucataria preferata a lui Laurentiu este cea mediteraneana, preferand sa gateasca fructe de mare si peste.



Cum se prepara reteta? Somonul se prajeste pentru scurt timp, dupa care se introduce in cuptor la 140 de grade timp de 5 minute. Scoicile se trag la tigaie in stilul clasic, cu un catel de usturoi, putin ulei de masline si vin. Sosul ramas din ele se va reduce cu putin unt.

Pentru mai multe detalii, urmariti materialul video de mai jos:

##VIDEO141440##

In fiecare sambata, de la ora 11:00, sub indrumarea Chefului Cezar, veti fi martori la crearea unor retete speciale, castigatoare la marile concursuri internationale, veti vedea si veti auzi cum iau nastere adevaratele opere de arta culinara.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Voldomir Zelenski, ieșire furtunoasă: 'Vladimir Putin se teme de moarte!' / 'Nu există un embargo total asupra aprovizionării cu energie'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies