Fiica unui oficial a recunoscut public că este ”demisexuală” Ce înseamnă asta

,
Fiica unui oficial a recunoscut public că este ”demisexcuală”
Fiica unui oficial și-a recunoscut orientarea sexuala

Fiica unui oficial a ieși public și și-a recunoscut orientarea sexuală. Aceasta a dezvăluit că este demisexuală. Ce înseamnă asta?


In articol:

Tânăra și-a făcut curaj și a vobit public despre înclinația sa sexuală și ce înseamnă, de fapt, să fii demisexual.  Ce părere au părinții ei despre această orientare?

Fiica unui cunoscut oficial este demisexuală

Fiica cea mică a lui Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York, și-a făcut pubică orientarea sexuală. Michaela Kennedy-Cuomo, în vârstă de 23 de ani, a dezvăluit că este demisexuală și că este foarte încântată că și-a făcut curaj să împărtășească comunității ei acest lucru.

Fiica unui oficial a recunoscut public că este ”demisexcuală”
Tanara a declarat public ca este demisexuala[Sursa foto: Instagram]

Tânăra a făcut dezvăluiri uimitoare în timpul unui interviu live, pe Instagram, cu scriitorul Donato Tramuto. Fiica cea mică a guvernatorului statului New York și a scriitoarei Kenny Kennedy, a dezvăluit că orientarea ei sexuală este neobișnuită.

Când eram în școala primară, mă temeam că sunt lesbiană. În gimnaziu, le-a spus alor mei și prietenilor apropiați că sunt bisexuală. În liceu am descoperit pansexualitatea. Recent am aflat mai multe despre demisexualitate și cred că această identitate rezonează cu mine cel mai mult ”, a dezvăluit tânăra.

Fiica unui oficial a recunoscut public că este ”demisexcuală”
Michaela Kennedy-Cuomo este demisexuala[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cezar Ouatu, DECLARATII BOMBA despre ORIENTAREA sa SEXUALA: "Lui Cristi din Banat i-am..."

Ce înseamnă să fii demisexual?

Demisexualitatea înseamnă să fii atras de o persoană din punct de vedere sexual doar atunci când ai sentimente față de ea. Oamenii care se simt demisexuali  pot avea orice orientare de gen.

Prefixul demi pus înaintea cuvântului înseamnă jumătate, care poate însemna că persoana se află la jumătatea graniței dintre sexual și asexual. Demisexualitatea este un soi de sexualitate gri.

Persoanele care se încadrează în această categorie sunt atrase sexual foarte rar. Atunci când atracția există, aceste persoane sunt foarte rar interesate de sex.

”Autentic. Avem nevoie de mai multe din astea. Vă iubesc pe amândoi. Inspirați pe cei din jur”, a comentat o admiratoare.

Demisexualii ajung în situația de a-și dori o persoană în situația în care o cunoaște deja și au nevoie de o legătură emoțională foarte strânsă.

Citeste si: ULTIMA ORĂ: Legea anti-LGBT face ravagii. Ungaria riscă eliminarea din UE

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

ULTIMA ORĂ: Legea anti-LGBT face ravagii. Ungaria riscă eliminarea din UE

OMICRON amenință România, Emilian Imbri avertizează: 'Noi nu am reușit să stingem focarul provocat de varianta Delta'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

OFICIAL! Ce riscuri pot provoca vaccinurile împotriva Covid-19? Iată ce avertisment va apărea pe prospectul vaccinurilor Pfizer și Moderna. Este de necrezut!

O cunoscută actriță a fost surprinsă în miez de noapte acasă la fostul iubit. Incredibil, despre cine este vorba?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies