Fiica Paulei Chirila este “sora mai mare” pentru fetita Simonei Patruleasa

Editor: Alexandra Dragos Author: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:58

Simona Patruleasa si Paula Chirila se pot considera doua mamici norocoase.

Cele doua vedete de la Kanal D sunt colege de trust si se inteleg de minune, iar fetitele lor Ingrid, respectiv Carla sunt amice si prietene de joaca.

Teo Trandafir: “Se întâmplă lucruri pe care eu nu le-aș rata …”

Cele doua fetite s-au cunoscut pe platourile de filmare, la eveninemtele unde au mers impreuna cu mamicile lor, iar prietenia lor s-a sudat in timpul petrecerilor organizate pentru copii, de trustul Kanal D. Asa se face ca, in timp, cele doua au ajuns sa se inteleaga

foarte bine, Carla, fetita Paulei Chirila purtandu-se ca o sora mai mare cu Ingrid, fiica de doar doi ani si trei luni a Simonei Patruleasa.     

Se inteleg foarte bine. Fac si nazbatii, dar, de regula, se joaca frumos, ca fetitele. Carla are tendinta de a ocroti copiii care sunt mai mici decat ea. Asa cum face o sora mai mare! ”, spune  Paula Chirila. 


Simona Patruleasa prezinta principalul buletin al Stirilor Kanal D, din weekend, de la ora 19:00 iar Paula Chirila prezinta, alaturi de Cristina Cioran, emisiunea “Draga mea prietena”, de luni pana vineri, de la ora 10:00.

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

 

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!