Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie, a decedat după ce a suferit un stop cardiac. Anunțul a fost făcut de către mama sa Priscila Presley

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 13 oct 2023, 00:15

Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie, a decedat după ce a suferit un stop cardiac.

Sursa: https://www.facebook.com/lisamariepresley

Lisa Marie Presley a decedat la vârsta de 54 de ani.

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, a decedat la vârsta de 54 de ani după ce a ajuns de urgență la spital.

A murit fiica lui Elvis Presley

Singura fiică a lui Elvis Presley, Lisa Marie, a decedat la vârsta de 54 de ani după ce a ajuns la spital de urgență. Se pare că aceasta a suferit un stop cardiac.

Anunțul a fost făcut de către mama sa Priscila Presley. Aceasta a făcut anunțul printr-o declarație: „Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit. Ea a fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Solicităm confidențialitate în timp ce încercăm să facem față acestei pierderi profunde. Vă mulțumesc pentru dragoste și rugăciuni. În acest moment nu vor mai fi comentarii.”.

Citește și: Globurile de Aur 2023. Pe 11 ianuarie aflăm câștigătorii. Iată lista completă a nominalizaților

Lisa Marie Presley, a suferit joi, 12 ianuarie, un stop cardiac. Ea a fost dusă de urgență la spital după ce a fost găsită în stop cardiac la domiciliu.

TMZ a relatat că Lisa Marie s-a simțit rău de dimineață acuzând dureri mari de stomac, care au devenit din ce în ce mai intense.

Sursele au precizat că nu ar fi fost vorba de o tentativă de sinucidere. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Menajera ei ar fi fost cea care a găsit-o inconștientă în dormitorul său, iar Fostul său soț, Danny Keough, a efectuat manevre de resuscitare până la sosirea paramedicilor. Aceștia i-au administrat epinefrină care a ajutat-o să își recapete pulsul după care au transportat-o la spital. Mama

acestei a lăsat un mesaj pe Instagram prin care își îndemna fanii să se roage pentru starea fiicei sale: "Iubita mea fiică, Lisa Marie, a fost transportată de urgență la spital. Ea primește acum cele mai bune îngrijiri. Vă rugăm să o pomeniți pe ea şi pe familia noastră în rugăciunile voastre. Simțim rugăciunile din întreaga lume şi cerem intimitate în acest moment".

Artista a apărut alături de mama sa la Globurile de Aur din Los Angeles, cu două zile înainte de a fi spitalizată.

În noaptea aceea, actorul Austin Butler a câștigat cel mai bun actor într-o dramă cinematografică pentru interpretarea sa în rolul Regelui, în filmul biografic al acestuia.

Citește și: Elvis Presley ar fi împlinit astăzi 88 de ani. Cum și-a început cariera legenda muzicii rock`n`roll

Cine a fost Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presley a fost singura fiica a celebrului cântăreț Elvis Presley.

Aceasta s-a născut în Tennessee în anul 1968. Când părinții săi au divorțat, Presley s-a mutat cu mama ei în Los Angeles, dar s-a întors la casa tatălui ei din Memphis, Graceland. Ea avea doar 9 ani când tatăl său a decedat și a devenit moștenitoarea averii împreună cu bunicul său. Când avea 25 de ani, Lisa Marie Presley era singurul moștenitor supraviețuitor, avere evaluată la 100 de milioane de dolari. În 2005, ea a vândut majoritatea acțiunilor de afaceri ale proprietății către Industrial Media, dar a păstrat controlul asupra Graceland.

În anul  1997, Presley a lansat Don’t Cry Daddy în duet cu vocea tatălui ei, pentru a marca cea de-a 20-a aniversare de la moartea acestuia. Mai târziu, ea a urmat drumul tatălui ei în muzică, lansând trei albume: To Whom It May Concern (2003), Now What (2005) și Storm & Grace (2012).

Lisa Marie Presley a fost căsătorită de patru ori. Prima căsnicie a fost alături de muzicianul Danny Keough între 1988 și 1994, cu care a avut doi copii: actorul Riley Keough și Benjamin Keough, care și-a luat viața în 2020, în vârstă de 27 de ani. Într-un eseu pentru People în 2022, Presley a scris că se simțea „distrusă” în urma sinuciderii fiului ei.

Sursă: edition.cnn.com  

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!