Fetita lor se simtea rau, asa ca au dus-o la urgenta la un control. Diagnosticul a fost crunt: "A intrat in coma. Deconectati-o de la aparate, e ca si moarta!" Parintii au refuzat cu incrancenare! E cutremurator ce s-a intamplat dupa 10 zile

Cazul de mai jos s-a petrecut in Algeria si a impresionat mii de oameni din intreaga lume.

Totul a inceput dupa ce micuta Marwa, in varsta de doar un anisor, a fost internata intr-un spital pentru investigatii, din cauza ca se simtea rau. La inceput doctorii nu au reusit sa isi dea seama ce are, insa dupa o serie de analize detaliate diagnosticul a fost crunt: fetita contractase un virus care ii provoca complicatii neurologice.

Medicii au fost nevoiti sa o bage in coma indusa, iar la scurt timp i-au informat pe parinti ca micuta a intrat in moarte cerebrala si ca nu va mai putea niciodata sa respire, sa mearga sau sa vorbeasca pe cont propriu.

"Cel mai bine este sa o deconectati de la aparate! Curmati atat suferinta ei, cat si suferinta voastra! Fata nu mai are nicio sansa", le-au spus doctorii.

Cu toate acestea parintii nu au acceptat acest lucru, si nu le-au permis cadrelor medicale sa opreasca aparatele. Pare greu de crezut, dar dupa 10 zile de la acest episod tensionat, fetita a iesit din coma. Tatal ei chiar a surprins momentul, care este redat in clipul de mai jos:

Daca parintii insistau, micuta Marwa ar fi fost moarta acum. Lupta ei nu s-a terminat, insa sperantele sunt mari.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate