Fortat de imprejurari, Tinel (Catalin Catoiu) - profesor de filozofie disponibilizat, isi transforma casa in salon de masaj erotic. De aici incep incurcaturile pline de umor si senzualitate. Instalatorul neindemanatic (Octavian Strunila) , “horoscopista” Mella (Doinita Oancea),  femeia in casa (Mariana Liurca) - o basarabeanca dintr-o bucata,  acestea sunt doar cateva dintre personajele care isi intersecteaza existentele in casa profesorului.  Serialul are si o componenta deloc de neglijat de “romance”, Cornel, instalatorul interpretat de Octavian Strunila, indragostindu-se iremediabil  de Stela (Francesca Leonte), maseuza cea visatoare.
In fiecare episod, un guest star!

Fortat de imprejurari, Tinel (Catalin Catoiu) - profesor de filozofie disponibilizat, isi transforma casa in salon de masaj erotic. De aici incep incurcaturile pline de umor si senzualitate. Instalatorul neindemanatic (Octavian Strunila) , “horoscopista” Mella (Doinita Oancea),  femeia in casa (Mariana Liurca) - o basarabeanca dintr-o bucata,  acestea sunt doar cateva dintre personajele care isi intersecteaza existentele in casa profesorului.  

Serialul are si o componenta deloc de neglijat de “romance”, Cornel, instalatorul interpretat de Octavian Strunila, indragostindu-se iremediabil  de Stela (Francesca Leonte), maseuza cea visatoare.  In fiecare episod, un guest star!


Are o structura atipica din punct de vedere al scenariului.  Este un serial de comedie cu o poveste de dragoste inclusa. Deci un sitcom romance. Vom urmari povestea de dragoste dintre Cornel si Stela, si ne vom delecta, episod de episod, cu alte povesti din registrul comediei de situatie. Avem in fiecare episod si cate un special guest. Nume mari! Surpriza!”,  a spus Octavian Strunila (actor si scenarist “Fetele lu’ dom’ Profesor”).

 

genul - Comedie

Setari de confidentialitate