Festivalul Vinului Moldovei are loc in weekend la Snagov

,

Weekendul acesta va avea loc in premiera in Romania Festivalul Vinului Moldovei, eveniment dedicat vinului, muzicii si culturii din Republica Moldova.

Peste 20 de vinificatori de peste Prut, premiati la cele mai importante concursuri de profil, isi vor prezenta vinurile in cadrul evenimentului.

Pe langa degustarile de vin, adultii vor putea participa la o serie de activitati interesante pregatite special pentru ei, inclusiv wine masterclasses sustinute de specialisti in domeniu, dar si food masterclasses, moderate de Angela Brasoveanu, autoarea cartii "Moldova: oameni, locuri, bucatarie si vin" si sustinute de bucatarul Marian Danu, care a revolutionat conceptul de gastronomie in Moldova.

Pe scena festivalului amplasata la marginea padurii Snagov vor urca artisti renumiti din Romania si Republica Moldova: Carla’s Dreams, Zdob si Zdub, Cuibul, Valeria Stoica, The Mono Jacks, Byron, Irina Sarbu Band si Nadia Trohin impreuna cu Mircea Tiberian.

Biletele la Festivalul Vinului Moldovei pot fi achizitionate de pe platforma online www.vinulmoldoveifest.ro, la pretul de 40 de lei/bilet. Acesta include 10 degustari de vinuri (cu cate o portie de 50 ml de vin de la orice crama participanta) dar si acces la toate activitatile si concertele evenimentului.

Fiecare vizitator va avea o bratara cu un cod unic care va fi scanata la fiecare degustare. De asemenea, cei care participa la festival vor avea posibilitatea de a acorda un rating pe scara de la 1 la 5 vinurilor degustate.

Accesul la eveniment va fi permis pe 6 si 7 octombrie incepand cu ora 12:00. Transportul Bucuresti- Snagov si retur va fi gratuit iar plecarile spre festival se vor face din statia de RATB a Muzeului National al Taranului Roman, pe Bulevardul Ion Mihalache, din 20 in 20

de minute, in intervalul 12:00- 23:00.

Autobuzele care merg spre festival vor avea indicativul FESTIVALUL VINULUI MOLDOVEI-SNAGOV.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Astăzi, de la 23:30, Dan Barna face clarificări la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

BREAKING! Ioana Băsescu CONDAMNATĂ la 5 ani de închisoare cu executare

Nu combina niciodată acest fruct cu aceste medicamente! Se crează o substanță toxică care îți poate provoca chiar și moartea! Profesorul Mecincopschi avertizează

Noi focare de coronavirus in Romania! S-a recurs la scenariul rosu! Iata in ce localitati s-a luat aceasta masura!

Declarații șocante de la tatăl uneia dintre fetele ucise în accidentul din Andronache: „Au vrut să se omoare între ei”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies