Fericire în lumea „Survivor România”! Doi concurenți îndrăgiți au decis să formeze un cuplu

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 13 oct 2021, 11:21

Fericire în lumea „Survivor România”! Doi concurenți îndrăgiți au decis să formeze un cuplu

Sursa: Instagram

Pe parcursul sezonului doi al emisiunii „Survivor România”, mulți oameni au legat relații frumoase, fie de prietenie, fie romantice. Cu puțin timp în urmă, doi foști concurenți din echipa Războinicilor și-au declarat iubirea în mod public. Iată despre cine este vorba.

Pe parcursul sezonului doi al emisiunii „Survivor România”, mulți oameni au legat relații frumoase, fie de prietenie, fie romantice.

Cu puțin timp în urmă, doi foști concurenți din echipa Războinicilor și-au declarat iubirea în mod public. Iată despre cine este vorba.

Fericire în lumea „Survivor România”! Doi concurenți îndrăgiți au decis să formeze un cuplu

Cu toate că telespectatorii au crezut că între Mellina și Musty se poate înfiripa o relație romantică pentru că păreau foarte apropiați la „Survivor România”, adevărul este, de fapt, altul.

Musty are o relație de câteva luni cu Alice, o Războinică din sezonul 1 al emisiunii „Survivor România”. Cei doi au o relație câteva luni, dar au fost discreți în ceea ce privește relația lor.

Musty și Alice de la „Survivor România” vor să facă nuntă

Invitați la emisiunea „Bărbați vs. Femei” de la Kanal D, cei doi au povestit cum a început povestea lor de dragoste neașteptată:

Citeste si: SURVIVOR ROMÂNIA. Nuntă în familia Survivor România. Frumoasa concurentă a ajuns în fața altarului!

„I-am zis de la început că nu am vrut să se afle o perioadă lungă, după care a zis să mergem la un eveniment monden. Acolo noi încă ne ascundeam și Musty nu știa că eu vreau să zic în ziua aia și la interviu eu am zis că suntem împreună.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

Deci eu am hotărât să zic.(…) Eu am văzut relația dintre ei și nu am simțit niciodată gelozie. Eu când am făcut cu Musty cunoștință, după am devenit apropiate și i-am spus lui Musty că îmi place foarte mult de ea”, a povestit Alice.

Citeste si: Elena Marin, detalii despre asa-zisa relatia intima dintre Roxana Ghita si Musty din timpul competitiei Survivor Romania 2021!

„Noi ne gândim la multe chestii, ne punem pe masă multe variante. Ea e foarte serioasă și a avut doar câteva persoane în viața ei. Eu am trăit altă viață și ea a crezut că o să avem o relație scurtă. Din experiența mea, viața mi-a arătat că nu contează cât de mare este diferența de vârstă.

Totul despre Raluca Dumitru, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities? Află totul despre ea

Am mai avut discuții cu ea. Aproape trăim împreună. Suntem foarte mult timp împreună și pot să spun că trăim împreună. Noi avem și gândul ăla să ne mutăm chiar împreună, să avem un viitor. Eu am sentimente pentru ea.

Eu i-am zis de câteva ori că  o să ne căsătorim și când îmi zice da, când zice nu. O las acolo așa și aștept momentul când o să-mi zică ea.”, a spus fostul Războinic de la „Survivor România”.

 

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies