Fereste-te! Cat de MALEFICA este fiecare zodie, influentata de LUNA NEAGRA? Afla in ce zodie ai LUNA NEAGRA dupa DATA NASTERII si ce spune despre tine!

Ingerul intunecat al astrologiei Luna neagra sau Lilith este un asteroid amplasat intre Pamant si Luna ce semnifica tot ce este mai intunecat din mintea si mentalitatea unei persoane.

Aspectele negative ale felului tau de a fi, ale caracterului si personalitatii tale sunt relevate in functie de unde se afla Lilith in harta ta natala astrologica.

Lilith este considerat un astru cu o importanta imensa in astrologie, prin ea stii influenta pe care Luna neagra o are asupra naturii tale si tendintelor tale instinctive si sexuale.

Locul unde afli ca este Lilith in harta ta natala indica un element puternic al karmei tale in aceasta viata ce te atrage spre anumiti oameni si experiente cu forta magnetica asupra vietii tale. Ea iti releva fanteziile si impulsurile sexuale si umbra intunecata, natura ta ascunsa sau cine esti tu cand nimeni nu se uita.
Cand altii te considera periculos, demonic, infricosator.. acolo este Lilith in actiune.

Ea este instinctul pur, ademenitor, nestingherit, o forta care poate rascoli, crea si distruge.

Astronomic vorbind, Luna neagra sau punctul Lilith este un punct matematic in spatiu, plasat intre Pamant si Luna, pe calea eliptica a Lunii. Gandeste-te la Lilith ca la un centru invizibil, un spatiu gol cu care Luna se aliniaza o data pe luna cand este la apogeu, cel mai departe de Pamant. Lilith are nevoie de 9 ani sa completeze o revolutie completa in jurul zodiacului.

In mitologie, Lilith era companionul diavolului, o distrugatoare de barbati si o seducatoare malefica si un dusman al copiilor.
Insa legenda afirma ca Lilith ar fi fost prima sotie a lui Adam, inaintea lui Eva. Ea era exagerat de independenta si liberala sexual, asa ca a fost alungata din Eden si a fost demonizata pentru felul ei salbatic. De aceea, Lilith este sexualitatea neinfranata si puternica ce nu se manifesta prin casatorie, maternitate sau nastere. Lilith este si conducatorul natural al vrajitoriei si magiei.

Fiecare semn zodiacal are anumite caracteristici atunci cand Luna neagra este in el.

Poti afla despre aspectele tale negative si intunecate din felul tau de a fi, citind despre Lilith si zodia in care se afla cand te-ai nascut.

Pe harta ta natala, Luna neagra Lilith are semnul unei semiLuni cu o mica cruce pe ea.
Asa vei intelege mai bine cum si de ce iti vin anumite ganduri negative in minte sau impulsuri instinctive inclusiv sexuale in afara controlului vointei tale.

Lilith si impulsul sexual de necontrolat
Lilith este o zeita din mitologia antica. Ea are o putere neagra intunecata si este asociata cu energia salbatica, neinfranata si cu distrugerea. Dar salbaticia ei este o parte importanta din forta creativa a vietii, pentru ca distrugerea si creatia sunt conectate de la sine. De aceea energia lui Lilith este deseori asociata cu sexualitatea si cu “mica moarte” care este un orgasm.
Totusi, energia lui Lilith este mai mult decat cea condusa de sex. Ea este provocatoare, puternica iar cand este afectata poate fi distructiva. Pentru unii oameni are o asemenea influenta incat ii deconecteaza de la realitate.
Daca ai fost vreodata intr-o relatie care te-a facut sa te intrebi “Este relatia asta pur sexuala sau sunt aspecte din copilarie pe care nu mi le-am rezolvat ?” sunt mari sanse ca raspunsul sa tina si de unde este Lilith in harta ta natala.
Lilith nu trebuie sa fie scuza ta din a-ti rezolva problemele adanci, tenebroase si intunecate, altfel spus umbra ta, insa este un important indiciu pe care trebuie sa il stii.
Unde este Lilith in harta ta natala astrala si ce spune asta despre tine?
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate