Femeile se plang, iar barbatii saliveaza. Vedetele cu cele mai apetisante posterioare din lume! FOTO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:11

Celebritatile sunt cunoscute si indragite in intreaga lume nu doar pentru talentul lor, care este extrem de important, ci in special pentru felul in care arata.

Si cand ne gandim la felul in care arata este imposibil sa nu ne orientam spre doau directii: sani si posterior. Nu este o regula ca celebritatile sa aiba un bust generos, unele au un fund pe care orice barbat viseaza sa puna macar ochii.

Femeile care au observat cum reactioneaza barbatii atunci cand intalnesc o femeie cu un posterior apetisant apeleaza  tot mai des la operatii estetice de marire a posteriorului.
Chiar daca aceasta nu este o interventie usoara, iar durerile de dupa sunt groaznice, dar ce conteaza atat timp cat ele arata apetisant.

Revenind la celebritati, in presa au aparut de-a lungul timpul tot felul de fotografii cu dive in ipostaze in care nu ai cum sa nu le apreciezi ceea ce le-a oferit natura, adica si un poterior perfect. Care sunt divele cu un posterior care se apropie de perfectiune? Poti vedea in galeria foto de mai jos si cu siguranta vei intelege de ce acestea sunt celebritatile care au fost catalogate visul oricarui barbat.


 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies