Femeia care le-ar fi despartit pe Bahmu si pe Cristea de soti:"Marcel Toader imi facea confidente intime"

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:40

Cami, prietena comuna a Adrianei Bahmuteanu si a Gabrielei Cristea, a vorbit despre acuzatiile pe care sotii celor doua vedete i le aduc.

Invitata la WOWbiz, Cami a dezvaluit exact in ce relatii era cu cele doua cupluri si a explicat ca ea niciodata nu a incercat sa le convinga pe Gabi si pe Bahmu sa plece de acasa.

"Eu l-am considerat pe Marcel un prieten, am avut un soc cand l-am vazut la televizor cand spunea ce spunea. Relatia mea cu Marcel a fost una foarte buna. Ce aflam despre familia lor aflam de la el nu de la Gabi, el imi facea confidente intime, nu Gabi.

El statea pe la machiaj la mine si mi se destainuia, nici nu ma interesa prea mult ce imi spunea, dar il ascultam. Gabi era nevasta perfecta, era in stare sa-i dea lui Marcel inima din piept. Acum o luna a fost la mine si si-a facut manichiura, pedichiura, ne-am pupat si am povestit, nu ma gandeam ca o sa zica ceva acum. N-am crezut ca o insala pe Gabi, eu  nu stiu cum mai iese in lume acum, cum mai da ochii cu telespectatorii, cum sa-ti arati al doilea creier pe camera la 50 de ani?", a spus
aceasta despre Marcel Toader.

 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Aceasta a mai adaugat: "Ei i-am spus Adrianei sa mearga peste Prigoana in dormitor"