Fekeli si Yilmaz se aliaza cu Hatip, pentru a-si duce la capat planul de razbunare impotriva lui Demir! Afla ce se va intampla cu familia Yaman, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Fekeli este mai hotarat ca oricand sa se razbune pe familia Yaman, in ciuda iubirii sale pentru Hunkar.

Citeste si: Julide, procuroarea din serialul "Ma numesc Zuleyha", o actrita talentata pe platourile de filmare, sotie si mama devotata in viata reala! Iata ce FAMILIE frumoasa are celebra Alayca Ozturk!

Citeste si: Cevdet se preda pentru a-si salva familia si patria! Afla ce pericol major il pandeste pe neinfricatul colonel turc, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Patria mea esti tu", de la ora 22:00, la Kanal D!

Citeste si: Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha", un tata exemplar si in viata reala! Iata cat de bine ii seamana fiul lui, Sadri, care i-a mostenit talentul actoricesc!

Citeste si: Simpatica Haminne din serialul "Ma numesc Zuleyha", mama si bunica deopotriva, in viata reala! Iata cum arata fiica sa si cum isi petrece timpul liber celebra Serpil Tamur cu nepoata sa!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate