Faruk si Sureyya, intalnire de “gradul 0”! Afla cum vor reactiona cei doi soti si ce decizie vor lua in privinta mariajului lor, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Faruk si Sureyya ajung fata in fata.

Faruk abia daca mai iese din casa, de cand Sureyya l-a parasit. Barbatul este devastat de cand sotia lui a disparut, si tot ceea ce-si doreste este sa dea de urma acesteia.

Cu sufletul sfasiat de durere si, simtindu-se tradata de Faruk, Sureyya a fugit departe de acesta si a rupt complet legatura cu familia Boran. Nimeni nu stie unde se afla tanara, insa Esma, mama lui Faruk, si Ipek, se bucura de plecarea Sureyyei.

Esma considera ca reputatia familiei Boran are de suferit din cauza plecarii sotiei lui Faruk, si regreta ziua in care a acceptat-o, ca nora, pe tanara. Fara sa stea pe ganduri, Esma incearca sa-i apropie, din nou, pe Faruk si Begum, astfel incat acestia sa devina o familie.  

Akif, mana dreapta a lui Faruk, incearca disperat sa dea de urma “fugarei” si, in cele din urma, reuseste. Senem, matusa Sureyyei este cea care va dezvalui, indirect, locul in care se ascunde tanara.


Faruk si Sureyya ajung fata in fata. Socul reintalnirii este imens pentru cei doi soti.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate