Farsa de zile mari! Mihai Ghita, confruntare cu gainile

Mihai Ghita de la "Asta-i Romania" a picat in plasa. Echipa KanalD, impreuna cu un complice au incercat sa-l convinga pe Mihai ca tapul aflat in parcarea platourilor are o cruce in copita.

"Aseara aproape ca era pe moarte. A racit, vremea asta rece. Eu m-am rugat toata noaptea sa-l salveze. Cand m-am uitat in copita, i-a aparut o cruce. Cum nu vedeti?", a spus complicele.
Rand pe rand, Teo Trandafir, Andreea Mantea, dar si mai multe persoane din echipa KanalD l-au mintit pe Mihai ca ei vad crucea si chipul lui Arsenie Boca pe balotul de paie. Ajuns la disperare, Mihai o fotografiat "minunile" si si-a intrebat prietenii daca ei vad ceva."Poti sa tipi cat vrei, eu nu ma pot uita la un balot si sa-l vad pe Arsenie Boca sau sa vad o cruce pe un tap", a spus, vizibil indignat, Mihai.
La final, cand credea ca a reusit sa scape de barbatul care vedea minuni in orice, Mihai a avut parte de cireasa de pe tort. Complicele a scos o gaina. Cunoscut fiind ca prezentatorul are o fobie legata de pasari. Intr-un final, cand au vazut ca Mihai s-a speriat cu adevarat, colegii au scos tortul surpriza si i-au zis ca totul este o farsa.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate