FARMACIA GROAZEI! Vindeau medicamente EXPIRATE de ani de zile VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 13:20

Vindeau medicamente care erau expirate de mai bine de 10 ani.

Cum e posibil asa ceva? Toate se aflau pe rafturile unei drogherii din localitatea Ivanesti, unde, in mod normal, nu ar fi trebuit sa se afle doctorii!

Inspectorii OPC au ramas cu gura cascata cand au verificat valabilitatea pastilelor, prafurilor pentru bebelusi si a suplimentelor.

 

Erau expirate de ani de zile! Astfel, vietile tuturor celor care au cumparat de aici au fost puse in pericol! Credeati ca ati auzit destule? Nici pe departe! In timp ce farmacista priveste cu seninatate situatia, oamenii au ramas gura casca la auzul vestii.

 

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Rezidențiat 2022, rezultate finale. Ministerul Sănătății a anunțat clasificarea finală a candidaților

Una peste alta, drogheria, care functiona ca farmacie, era in insolventa! Cu alte cuvinte, ar fi trebuit sa fie inchisa! Ascultati ce alta explicatie halucinanta ne da farmacista, care e si administratorul societatii.

 

Cei de la Protectia Consumatorului au amendat-o pe femeie cu 10 mii de lei.

Nici politistii nu au fost mai ingaduitori si i-au facut dosar penal. Asa ca, oameni buni, mare atentie cand cumparati ceva din farmacii! Fiti cu ochii in patru si verificati termenele de expirare!

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies