FARMACIA GROAZEI! Vindeau medicamente EXPIRATE de ani de zile VIDEO

FARMACIA GROAZEI! Vindeau medicamente EXPIRATE de ani de zile VIDEO

Vindeau medicamente care erau expirate de mai bine de 10 ani.

Cum e posibil asa ceva? Toate se aflau pe rafturile unei drogherii din localitatea Ivanesti, unde, in mod normal, nu ar fi trebuit sa se afle doctorii!

Inspectorii OPC au ramas cu gura cascata cand au verificat valabilitatea pastilelor, prafurilor pentru bebelusi si a suplimentelor.

 

Erau expirate de ani de zile! Astfel, vietile tuturor celor care au cumparat de aici au fost puse in pericol! Credeati ca ati auzit destule? Nici pe departe! In timp ce farmacista priveste cu seninatate situatia, oamenii au ramas gura casca la auzul vestii.

 

Una peste alta, drogheria, care functiona ca farmacie, era in insolventa! Cu alte cuvinte, ar fi trebuit sa fie inchisa! Ascultati ce alta explicatie halucinanta ne da farmacista, care e si administratorul societatii.

 

Cei de la Protectia Consumatorului au amendat-o pe femeie cu 10 mii de lei. Nici politistii nu au fost mai ingaduitori si i-au facut dosar penal. Asa ca, oameni buni, mare atentie cand cumparati ceva din farmacii! Fiti cu ochii in patru si verificati termenele de expirare!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies