Fanii sunt IN SOC! Una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood SE TEME ca va muri de CANCER

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 06:05

O prietena apropiata a mamei actritei Angelina Jolie a acordat de curand un interviu in exclusivitate in care a spus ca se teme ca vedeta americana va muri prematur de cancer, la fel ca multe dintre femeile din familia acesteia.

Marie Miles spune ca este ingrozita de destinul tragic al "dinastiei" femeilor din familia Angelinei Jolie, intrucat cele mai multe dintre ele au fost rapuse, prematur, de aceasta boala.

 

Ea se teme ca in ciuda operatiei de dubla mastectomie pe care Angelina Jolie a suportat-o la inceputul acestui an, vedeta hollywoodiana va muri de cancer, intrucat actrita a fost diagnosticata cu aceeasi gena agresiva care i-a ucis mama, bunica, strabunica si matusa.

 

In acel interviu, Marie Miles a vorbit pentru prima data despre legatura puternica pe care a avut-o de-a lungul anilor cu familia actritei Angelina Jolie.

 

Ea a prezentat, totodata, cateva fotografii cu Marcheline Bertrand, mama actritei, si o scrisoare primita de la aceasta, care ii era nasa de botez, in care Marcheline vorbea despre copiii ei si despre despartirea de Jon Voight, tatal copiilor ei- Angelina si James.



 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Angelina Jolie a luat la inceputul acestui an decizia de a suporta o dubla mastectomie, dupa ce medicii i-au spus ca prezinta un risc de 87% de a se imbolnavi de cancer mamar si un risc de 50% de a dezvolta cancer ovarian.

 

Vedeta americana, in varsta de 38 de ani, a fost diagnosticata cu gena BRCA1, considerata vinovata de o crestere dramatica a riscului de cancer.

 

Potrivit presei americane, Angelina Jolie va astepta pana la varsta de 40 de ani inainte de a suporta si o interventie de extirpare a ovarelor.

 

Mama ei, Marcheline Bertrand, a murit de cancer ovarian in 2007 la varsta de 56 de ani. Aceeasi boala a rapus-o si pe bunica actritei, Lois Bertrand, la varsta de 45 de ani, dar si pe strabunica vedetei, Virginia Gouwens, la varsta de 53 de ani.