Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta în cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii. Cum arată traseul de la Survivor România în această seară?

,

Începe cel de-al doilea joc de imunitate la Survivor România 2021! Faimoșii și Războinicii se vor lupta din nou pe un traseu foarte greu, care le va pune la încercare toate limitele.


In articol:

Primul joc de imunitate al săptămânii a fost câștigat de echipa Războinicilor, iar în consiliul precedent, echipa Faimoșilor a trebuit să facă nominalizări pentru eliminare. Astăzi, concurenții de la Survivor România promit că vor da totul pentru victorie. Ce îi așteaptă pe Faimoși și Războinici în ediția din această seară? 

Citeste si: Simona Hapciuc a pus-o la punct pe mama Geta. Atac fără precedent la adresa mamei lui Culiță Sterp: „Doamnă, nu am să mă cobor la nivelul dumneavoastră...”

Al doilea joc pentru imunitate al saptamanii la Survivor Romania

Pentru concurenții de la Survivor România 2021 este foarte important să câștige totemul de imunitate, deoarece vor avea un consiliu liniștit în care nu vor trebui să-și nominalizeze coechipierii. Faimoși și Războinici luptă până la epuizare, pentru imunitate

Citeste si: Iubita lui Culiță Sterp a făcut anunțul: „Este pe drum!” Faimosul de la Survivor România 2021 va izbucni în lacrimi când va afla vestea cea mare

În ediția precedentă Războinicii și-au câștigat imunitatea, în timp ce Faimoșii au suferit o nouă înfrângere. Astăzi, echipa roșie a promis că va da tot ce este mai bun pe traseu, pentru a câștiga totemul de imunitate și pentru a evita să mai facă noi nominalizări în consiliul din această seară.

De asemenea, echipa albastră speră să câștige totemul de imuntate și în această seară, iar mâine să fie eliminat un adversar.

Citeste si: Scandal si lacrimi amare la Survivor Romania intre Culita Sterp si Raluca Dumitru: "Atunci cand doi barbati vin sa injoseasca, sa umilieasca o femeie, s-a depasit orice limita de..."

Jocurile de imunitate sunt foarte importante pentru concurenții de la Survivor România 2021, deoarece doar prin câștigarea acestora, echipele pot rămâne cât mai mult timp în aceeași formulă.

Concurenții care vor câștiga totemul de imunitate din această seară, vor avea parte de un consiliu liniștit și nu vor fi nevoiți să facă nominalizări pentru eliminare.

Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a descris traseul din această seară, traseul pe care se vor duela astazi Faimoșii și Războinicii în cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii.

Citeste si: Cum a reactionat Daniela Iliescu, dupa ce iubitul ei, Culita Sterp, s-a certat cu Raluca Dumitru, la Survivor Romania!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Faimoșii au nominalizat! Cine a fost propus spre eliminare în primul consiliu de nominalizare al săptămânii la Survivor România?

Doliu imens în lumea muzicii - Un gigant al muzicii soul s-a stins la 81 de ani

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ei au caștigat totemul de imunitate! Final incredibil la Survivor România 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies