Faimoșii și Războinicii, petrecere de pomină în Republica Dominicană! Cum au fost surprinși concurenții prima zi la Survivor Romania 2021

,
Petrecere
Războinicii şi Faimoşii, petrecere în Republica Dominicană!

Faimoşii şi Războinicii au avut parte de o petrecere exotică în prima zi în Republica Dominicană. Concurenţii s-au bucurat de muzică şi mâncare până în ultimul moment când s-a dat startul primei comeptiţii din Survivor România, sezonul 2.


In articol:

Prima zi în Republica Dominicană pentru Faimoşi şi Războinici a fost cu adevărat una festivă. Concurenţii s-au bucurat de o petrece exotică pe mare cu muzică şi mâncare din belşug.

Cum au fost surprinşi concurenţii în prima zi la Survivor România 2021

Războinicii şi Faimoşii s-au bucurat de ultimele clipe înainte de a se da start primei copetiţii de la Survivor 2021. Cele două echipe s-au distrat de minune în prima lor zi în Republica Dominicană. Concurenţii s-au lasat duşi de val pe ritmurile muzicii în cele mai lascive ipostaze.

Războinicii şi Faimoşii s-au delectat din plin cu cele mai alese mâncăruri care trebuie să le ajungă până la prima competiţie pentru mâncare.

petrecere
Războinicii şi Faimoşii s-au distrat pe cinste în prima zi în Dominicană

Citeste si: Astazi, de la ora 20:00, marea premieră a celui de-al doilea sezon “Survivor România”! Cum arată traseul sportiv și care este miza primei confruntări între Faimoși și Războinici

Războinicii şi Faimoşii, dansuri lascive pe mare

Războinicii şi Faimoşii au lasat inhibiţiile la o parte şi au dat curs celor mai lascive dansuri pe ritmurile muzicii din Republica Dominicană. 

Jador şi Simona Hapciuc, cei doi concurenţi din echipa Faimoşilor au fost surprinşi în ipostaze apropiate pe barcă. Cântăreţul a dansat lasciv alături de Simona Hapciuc, semn că deja există o apropiere între ei.

Jador a mai fost surpins îmbraţişând-o tandru şi pe Alexandra Stan, se pare că artistul este un adevărat casanova la Survivor România, sezonul 2.

Războinicii şi Faimoşii se pregătesc pentru primul duel de la Survivor 2021.

În această ediţie concurenţii vor pune toate armele în joc şi se vor lupta pentru recompensă. Echipa care va acumula cele mai multe puncte va câştiga miza.

Citeste si: La ce oră începe Survivor România 2021 și în ce zile va fi la TV?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Survivor Romania - Ediția de sâmbătă, 9 ianuarie – VIDEO. Marea premieră a celui de-al doilea sezon Survivor România!

ULTIMA ORĂ România raportează mai puține cazuri ca sâmbătă

Laurențiu Reghecamf surprins în vacanță cu adevărata amantă. Nu este Florentina Raiciu. Anamaria Prodan, reacție neașteptată

Care sunt cele mai importante reguli pe care trebuie să le respecte concurentii Survivor 2021

Cum arată, de fapt, locurile în care dorm concurentii Survivor 2021. E departe de luxul din apartamentele lor personale

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies