Faimoșii și Războinicii, în fața ultimului joc al săptămânii. Miza este una colosală! Ce premiu fabulos este pus în joc?

,
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”,  a anunțat miza jocului de comunicare
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”, a anunțat miza jocului de comunicare[Sursa foto: Captură KANAL D]

A sosit momentul ultimului joc al săptămânii la Survivor România 2021, iar concurenții din cele două echipe așteaptă cu nerăbdare să afle care este miza acestuia. Ce surpriză le-a făcut Daniel Pavel?


In articol:

În ultimul joc din săptămâna de Survivor România 2021, lupta se dă, de obicei, pentru comunicare. Deși premiile sunt tot timpul primite cu bucurie de concurenți, aceștia visează la discuții cu cei de acasă, în special concurenții aflați în Republica Dominicană de la începutul competiției.

Ce miză are ultimul joc al săptămânii la Survivor România 2021?

Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2021 luptă de fiecare dată pe trasee cu îndârjire și dau tot ce au mai bun, totul pentru ca echipa lor să adauge în palmares încă o victorie, iar ei să se poată bucura de premiul pus în joc. În această seară, echipa albastră și cea roșie vor lupta pentru comunicare, acesta fiind ultimul joc al acestei săptămâni.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, le-a dezvăluit concurenților miza jocului, iar aceștia au reacționat imediat. S-au bucurat ca niște copii la gândul că vor putea să comunice cu prietenii. Astfel, la finalul jocului de astăzi, echipa câștigătoare va avea șansa de a vorbi cu prietenii, lucru care ar însemna enorm atât pentru Faimoși, cât și pentru Războinici. Faimoșii s-ar putea bucura de un apel video cu prietenii, în timp ce pentru Războinici, premiul ar consta într-o convorbire telefonică cu prietenii. 

Jocul pentru comunicare se va disputa pe un traseu complicat, care să îi pună la încercare pe concurenți. Concentrarea va fi foarte importantă astăzi, astfel că cele două echipe vor trebui să se deplaseaze în viteză până la proba de îndemânare, iar apoi concurenții să facă totul cu calm, astfel încât victoria lor să fie asigurată.

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Scandal in miez de noapte la Razboinici. Adelina Damian, pusa din nou la zid: "De ce ai venit aici, ai gresit emisiunea..."

Înainte de a-i invita pe concurenți să își facă strategia, Daniel Pavel le-a

prezentat acestora, în detaliu, traseul pe care vor intra pentru a câștiga jocul din această seară.

„Concurenții intră pe un traseu exclusiv la sol. La intrarea pe traseu îi așteaptă 3 obstacole pe sub care trebuie să treacă și o plasă dispusă în formă ascendentă. După care, un panou care trebuie împins. Se deplasează mai departe pe sub un alt panou, printr-un tunel compus din 3 hexagoane.

Apoi, iar la sol slalom peste 4 triunghiuri și apoi, mai departe, într-un bazin. Depășesc etapa cu bazinul, după care, înainte de proba de final, pe concurenți îi așteaptă trei mingi de mari dimensiuni. Deplasarea se face pe o cordelină. La proba de final, concurenții trebuie să doboare cu proiectile 9 piese sub forma unor trunchiuri de piramidă, cu baza mică jos. Concurentul care doboară primul cele 9 piese aduce punctul echipei sale. Echipa care ajunge prima la 10 puncte câștigă jocul pentru comunicare.”, a spus Daniel Pavel.

Citeste si: Sebastian Chitoșcă, mesaj important în consiliul de nominalizare: „Am așteptat foarte mult acest moment...” Ce a spus Faimosul?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Maria a vărsat lacrimi amare pentru Albert: „Două luni am fost alături de el și crede că...” Ce i-a făcut Războinicul?

ATENȚIE la pliculețele cu prafuri anti răceală sunt pline de E-uri. Lista aditivilor alimentari ascunși în compoziția lor

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

De ce nu mai aduce Maria puncte la Survivor România 2021? Războinica a dezvăluit ce i se întâmplă: „Sunt 2 motive...”

Albert, dezamăgit profund de Maria: „Am fost dus cu zăhărelul de ea...” Le-a mărturisit totul lui Zanni și lui Sebastian Chitoșcă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies