Faimosii, castigatori in jocul pentru Imunitate! Andreea, nominalizata de coechipierii albastri, in Consiliu!

,
survivor romania 2021
Razboinicii, nevoiti sa faca nominalizari in Consiliu, dupa pierderea primului joc de imunitate al saptamanii.

Kanal D, pe primul loc in audiente pe toate targeturile, cu „Survivor Romania”


In articol:

Aseara, la „Survivor Romania”, batalia pentru imunitate le-a testat concurentilor coordonarea, echilibrul si forta, intr-un ring circular, in care cate doi concurenti si-au transportat dintr-un loc in altul un coechipier prins intr-un leagan mobil, in incercarea de a aseza perfect vertical noua totemuri, in noua locasuri.

Razboinicii si Faimosii au mancat nisipul la propriu si la figurat in timpul evolutiilor in perimetrul aparent simplu de parcurs. Viteza de deplasare a leaganului, lanturile, inertia, greutatea si pozitia concurentului aflat pe leagan, precum si „schema” de deplasare a celor doua „ajutoare” in perimetrul cu nisip, toate acestea au contat enorm in economia jocului.

Faimosii au castigat primul joc pentru Imunitate al saptamanii

A fost un efort supraomenesc din partea tuturor concurentilor in timpul jocului, pe parcursul caruia Faimosii au dovedit ca au avut o strategie bine pusa la punct, dar si o buna comunicare in timpul evolutiilor lor. 

Scorul detasat de 10 la 4 i-a usurat pe Faimosi de povara Consiliului de Imunitate, dar i-a aruncat pe Razboinici in corzile tensiunii maxime. Una dintre izbucniri a fost cea a Marilenei care i-a reprosat lui Musty neimplicarea in anumite momente cheie. Perspectiva unei posibile eliminari i-a pus pe Razboinici fata in fata cu ei insisi si cu alegerile ce aveau sa vina in Consiliu.

Strategia noastra a fost gresita, fiecare s-a dus dupa ureche, cred ca orgoliile au fost foarte marti, de asemenea ”, a explicat Albert, la finalul jocului, esecul Razboinicilor.

survivor romania 2021
Faimosii si Razboinicii s-au luptat in primul joc de imunitate al saptamanii, la Survivor Romania 2021.

Razboinicii au propus-o spre eliminare pe Andreea, cei mai multi invocand in alegerea lor faptul ca aceasta este accidentata si nu ar mai putea face fata in viitorul apropiat unor confruntari.

Intrarea mea in concurs...

am luat-o ca pe o joaca, nu mi-am dat seama ca e atat de greu! Imi doresc sa merg in continuare la joc (n.r. – pe trasee).(...) Va multumesc! ”, a spus Andreea, vizibil afectata de alegerea colegilor sai.

survivor romania 2021
Razboinica Andreea a primit cele mai multe voturi din partea colegilor sai.

Kanal D, pe primul loc in audiente pe toate targeturile, cu „Survivor Romania”

Jocul de aseara, in urma caruia Faimosii si-au castigat Imunitatea echipei, dar si alimente atat de necesare supravietuirii (orez, faina ulei), a tinut cu sufletul la gura milioane de oameni.

Kanal D a fost pe primul loc in preferintele telespectatorilor, pe toate targeturile monitorizate, cu 12,3% Rating si 27,1% cota de piata, la nivelul intregii tari, 9,1% Rating si 27,4% cota de piata, pe targetul Comercial, si 9,8% Rating si 23,2% cota de piata, la All Urban.

2.166.000 de telespectatori din intreaga tara au urmarit aseara, in medie, aventura Faimosilor si Razboinicilor din Dominicana, in fiecare minut al difuzarii reality-ului, iar in minutul de aur, inregistrat la 22:16, 2.770.000

de fani ai competitiei erau cu ochii pe Kanal D.

Nu pierdeti in aceasta seara, de la ora 20:00, o noua fila din epopeea celor doua echipe rivale, Faimosii si Razboinicii, in cel mai iubit si intens reality, „Survivor Romania”, la Kanal D!

   

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Când scăpăm de purtarea măștii? Ministrul de Interne, Lucian Bode, a făcut anunțul

Și ceilalți 5 pacienți din TIRUL MORȚII puteau muri SUFOCAȚI - Medicul-erou despre care nu s-a știut nimic până acum

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Calendar Ortodox 14 aprilie 2021: Creștinii ortodocși praznuiesc un mare Sfânt român!

Adriana Iliescu, momente dramatice! Iata ce lovitura crunta a primit femeia la 82 de ani!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies