Faimosii au decis! Pe cine au nominalizat spre eliminare! Iata ce reactii s-au starnit in echipa rosie!

,

Emotii mari in aceasta seara la "Survivor Romania". Faimosii au fost nevoiti sa isi nominalizeze un coechipier.

Cea de-a doua infrangere suferita astazi in jocul de imunitate a amplificat tensiunile in tabara Faimosilor.

A fost disputat cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii, care s-a anuntat a fi una cruciala pentru ambele echipe.
Miza a fost una extrem de mare si de importanta. Pe langa idolul imunitatii, castigatorii se vor bucura de o recompensa suplimentara mult ravnita.

Razboinicii si Faimosii au luptat cu indarjire in jocul de imunitate, insa sansa a fost si de aceasta data de partea Razboinicilor, care au castigat cu scorul categoric de 10 la 4. Ultimul duel al jocului de imunitate din aceasta seara a fost cel disputat intre Elena si Ghita de la Faimosi si Karina cu Emanuel de la Razboinici. Loviturile finale au fost executate de Karina si Elena.
Cei care au castigat au fost Razboinicii, iar punctul final a fost adus de Karina, una dintre cele mai bune concurente din echipa albastra, care a invins-o pe Elena in ultimul duel al jocului, iar scorul final a fost de 10 la 4.

Dupa infrangerea suferita in cel de-al doilea joc de imunitate de astazi, Faimosii au purtat din nou discutii aprinse in camp.

In ciuda tuturor discutiilor purtate de catre Faimosi in camp, in vederea luarii unei decizii in ceea ce priveste urmatoarea nominalizare, cea care a fost votata majoritar de catre colegii sai, a fost spre surprinderea adversarilor, Asiana.

Citeste si: Final spectaculos in jocul de imunitate la "Survivor Romania"! Din ce echipa va fi nominalizat spre eliminare inca un concurent! Iata ce reactii s-au starnit!

Citeste si: Cearta apriga intre Elena si Ghita! Si-au spus jigniri grave! "Ies din competitie dar te tund cheala!" Iata de la ce anume a plecat totul si ce reactii dure s-au starnit din nou in tabara Faimosilor!

Iata cum a reactionat concurenta in momentul in care Dan Cruceru a facut anuntul despre situatia voturilor:

 

 

Citește și:

Cearta apriga intre Elena si Ghita! Si-au spus jigniri grave! "Ies din competitie dar te tund cheala!" Iata de la ce anume a plecat totul si ce reactii dure s-au...

Final spectaculos in jocul de imunitate la "Survivor Romania"! Din ce echipa va fi nominalizat spre eliminare inca un concurent! Iata ce reactii s-au starnit!

Primele reactii in tabara Faimosilor dupa pierderea celui de-al doilea joc de imunitate al saptamanii! Ce noi strategii se vor pune la cale! Pe cine vor nominaliza membrii...

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, Cenk isi declara dragostea!

Prognoza meteo ANM pentru marți, 20 octombrie. Vremea va fi rece!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies