Faceti cunostinta cu SOSIA LUI PRIGOANA! VIDEO

,

Da, ati vazut bine! Silviu Prigoana sta undeva la tara, la 25 de km de Deva. Si cum isi iubeste foarte mult sotia, i-a dus flori.

Faceti cunostinta cu Liviu Mircea Muntean sau Prigoana de Dobra, cum il stie toata lumea din zona. Are cu 7 ani mai putin decat miliardarul stabilit in Bucuresti, insa ii seamana leit. Asta, insa, doar din punct de vedere fizic. Atunci cand vine vorba despre viata de familie si ocupatii, lucrurile sunt total diferite.

In timp ce miliaradrul din Bucuresti se afla in plin divort, Prigoana de la Dobra se poate lauda cu o casnicie perfecta.

Totusi si in casa de langa Deva exista un plici. Dar e doar pentru muste. Dupa 21 de ani de casnicie cei doi soti se iubesc la fel ca in prima zi. Cand s-au casatorit ea avea 18 ani, iar el 21. In timp ce Silviu Prigoana are 4 baieti, dublura sa din Dobra are un baiat si o fata. La cateva sute de kilometri de Bucuresti, secretul unei casnicii perfecte sta in comunicare si intelegere.

Prigoana de la Doba nu are nici pe departe averea celui de la Bucuresti. E pasionat de folclor asa ca dupa ce s-a lasat de serviciu a investit zeci de mii de lei in costume populare si a infiintat un ansamblu de dansuri. Impreuna cu sotia coordoneaza ansamblul Dobreanca din comuna Dobra, Hunedoara, si se bucura de succes peste tot. Pana acum au adunat o multime de premii si e invitat peste tot la festivaluri si concursuri.

In timp ce Silviu Prigoana e pasionat de politica, Liviu Muntean nici nu vrea sa auda de asa ceva. Isi doreste doar sa ajunga cat mai sus cu ansamblul pe care l-a infiintat. La inceput a lucrat in domeniul forestier, a fost lacatus in domeniul energetic, iar apoi loctiitor de maistru. Asemnarea izbitoare cu Silviu Prigoana nu a ramas neobservata de cei din jur. Oriunde merge este confundat cu celebrul miliardar.

Asa ca in timp a primit si un cadou pentru Bahmu. In timp ce participa la un seminar la Deva, unul dintre mesterii prezenti la un targ traditional care se desfasura in apropiere nu l-a crezut nicicum ca nu e Silviu Prigoana.

Familia din Deva spera sa o intalneasca pe cea de la Bucuresti, insa pana acum nu s-a ivit nicio ocazie. Atunci Adriana Bahmuteanu va primi si cadoul din partea admiratorilor.

Pana una alta, in famila din Deva e nevoie de un alt plici. Dupa o vara intreaga, la tara mustele si-a facut din plin simtita prezenta, asa ca cel vechi s-a cam rupt.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Dezvăluirea momentului! Cu cine s-a iubit Pepe după divorțul Oana Zăvoranu. Adevărul a ieșit la iveală abia acum

Până în 2025, vânzarea de centrale termice pe gaze naturale trebuie să înceteze

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană au rupt prietenia. Motivul pentru care nu-și mai vorbesc de cinci ani: ”Nu a avut nimic de învățat”

Incredibil! În ce relații au rămas Lidia Buble și Ianca, fiica lui Răzvan Simion. Detaliul care a scos totul la iveală

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies