Ezgi Asaroglu, dezvaluiri cutremuratoare despre relatia dintre ea si protagonistul din "In dragoste si in razboi": "Nu a fost vorba despre o simpla bataie, mai avea putin si ma omora"

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 aug 2021, 02:50

Presa din Turcia a fost zguduita de un incident care a avut loc pe platourile de filmare ale serialului "Leyla ile Mecnum" inc are protagonista era actrita din Bahar.

Actorii Ezgi Asarolgu, Beste Bereket si Ushan Cakir pe car el-ati putut urmari si "In dragoste si in razboi" au fost impricati intr-un scandal monstruos in 2011 care s-a lasat cu vizite la tribunal si cu amenzi penale in locul inchisorii pentru actorul Ushan Cakir.

Totul a pornit de la intrigile intre cei trei, iar cea mai sifonata si afectata dintre toti a iesit Ezgi care era pe punctul de a fi omorata la propriu de actorul Ushan Cackir care a venit la rulota udne se afla actrita in pauza de filmare si a strans-o puternic de gat

pana a ajuns in pragul lesinului. Actrita a povestit ca a fos tefectit sugrumata de catre partenerul ei de serial si la un moment dat nu mai auzea bine si i se inchisesea ochii, fiind in pragul colapsului. Norocul ei au fost cativa colegi de platou care au sarit in ajutorul actritei si au desprins-o din mainile lui Ushan. Ezgi a mers de urgenta la spital unde si-a scors certificat medic-legal.


Actrita se afla intr-o perioada grea deoarece tatal ei se afla la terapie intensiva si avea nevoie de sange. Mama ei a fost distrusa cand a afla taceasta veste.

Se pare ca tot raul a fost inspre bine ca ci cariera lui Ezgi nu a fost afectat, dimpotriva,a scensiunea ei fiind din ce in ce mai mare, mai ales odata cu rolul din Bahar.

 

Taguri:

Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!