"Exorcizarea" lui Cornel, marca “Moldovenii”! Nu ratati in aceasta seara, un nou episod spumos, plin de evenimente neprevazute, gata sa aduca zambetele pe chipurile telespectatorilor!

Preotul Vasile si Mitica si sunt gata pentru a savarsi practica de exorcizare a colegului lor Cornel care da semne ca este "posedat" de fortele raului.

“Moldovenii” intra in casele romanilor, in aceasta seara, cu un nou episod spumos, plin de evenimente neprevazute, gata sa aduca zambetele pe chipurile telespectatorilor. De data aceasta, Cornel trece printr-o experienta inedita.

Preotul Vasile si Mitica si sunt gata pentru a savarsi practica de exorcizare a colegului lor Cornel care da semne ca este <posedat> de fortele raului.

“Mitica, mergi repede si adu vinu’! Vrei sa-l salvam pe Cornel, du-te repede si adu-l si, cand spun eu sa dai pe el, il stropesti cu vin”, spune preotul.

In realitate, starea in care se afla Cornel este declansata de cu totul altceva, nicidecum de “fortele” raului. Cand Preotul Vasile si Mitica afla adevarul, acestia schimba practica de salvare a prietenului lor.

Si primarul Ghita Spagoveanu are parte de o intamplare inedita. O tanara nou sosita in sat, are mare nevoie de ajutor. Ramasa in pana cu masina, tanara solicita ajutorul primarului iar reactia acestuia, si ajutorul oferit fetei este asa cum nimeni nu si-ar fi inchipuit.

Citeste si: Peripetiile moldovenilor continua! Nu ratati sambata, de la 20:00, la Kanal D, un nou episod savuros din serialul de comedie “Moldovenii”!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate