Exclusiv! Manuela Oprișiu da cărțile pe față și spune în ce relație este, de fapt, cu Andreea Pirui

Author: Alice Popescu

Ce relatie mai este intre Andreea Pirui si Manuela Oprisiu

Sursa: Instagram

Cele doua dive au fost concurente in reality-show-ul Puterea Dragostei unde s-au imprietenit, insa au avut si momente de rascruce.

Manuela Oprisiu și Andreea Pirui sunt doua dintre fostele concurente de la Puterea Dragostei care au legat o prietenie în cadrul show-ului matrimonial, însă au avut și unele momente când au dat deoparte legătură strânsă pe care au format-o și s-au certat.

Una peste alta, cele doua au revenit la sentimente mai bune și după câțiva ani și-au revizuit prietenia, iar Andreea Pirui a fost una dintre invitatele de vaza de la botezul organizat de Manuela Oprisiu pentru micuța Ozana. Cu toate acestea, relația lor este una cu năbădăi și Andreea spune că Manuela este stresul ei cel mai mare, însă o și iubește foarte mult.

Cum se mai inteleg Manuela Oprisiu si Andreea Pirui

"Eu sunt stresul ei cel mai mare, a spus Manuela pentru wownews. Nimeni nu o stresează mai mult că mine. Dar este de bine. însă, în același timp ne iubit foarte mult. O iubesc de când am cunoscut-o. Fiecare om mai are discuții, era un mediu foarte tensionat. Noi am și dormit toate trei împreună la un moment dat.

Fiind acolo, țoață ziua ne certam, subiecte, dar după ce închideam ușa, ne trecea. Noi suntem naturale și am lașat ceva pozitiv în oameni și ne plac și ne susțin. Chiar simțim că ne iubește lumea. Suntem încă acolo. Impactul la vizualizări, simți asta, nu ne prefacem, au dezvăluit cele doua foste concurente.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Andreea Pirui isi doreste inelul de logodna

Andreea Pirui a mai dezvaluit ca este o femeie implinita si abia asteapta sa fie si ea ceruta in casatorie si chiar se astepta de ziua ei, insa iubitul ei ii pregateste o surpriza la care nu se va astepta:" Relația este la un alt nivel, a dezvaluit Andreea pentru wownews. Ne iubim mai mult. Vrem o altă etapă în viața noastră, să ne căsătorim, să facem copii. Încă nu m-a cerut de soție, dar urmează. Suntem de 6 luni împreună, are în plan să mă ceară. I-am și spus că de ce nu m-a cerut de ziua mea și a zis că nu vrea să fie ca alții, să fie un loc mai special.  I-am zis la glumă, că doar nu făcea același lucru ca și fostul. Îmi place să fie surpriză.", a declarat Andreea Pirui. 

Manuela, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, decizie radicală după ce a dezvăluit că este însărcinată: „Este foarte important acest subiect pentru mine” Ce își dorește să facă

 

 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies