Exclusiv! Cine este bărbatul misterios despre care s-a spus că Xenia ar avea o relație cu el: "Mi-a scris de două ori, îi place să se joace cu femeile"

,

Fosta concurenta de la Casa Iubirii a vorbit despre barbatul despre care s-a vehiculat ca ar fi avut o relatie.

Xenia și-a dorit foarte mult să se îndrăgostească la Casa Iubirii, să își găsească sufletul pereche și crezând că Radu este bărbatul cu care ar fi putut începe o relație, fosta concurenta a încercat o relație cu el, însă nu s-au potrivit.

Că fire, Xenia a declarat că nu este deloc introvertita așa cum s-a vehiculat la Casa Iubirii, ci foarte deschisa atunci când iubește.

Xenia, judecata ca ar schimba barbatii ca pe sosete

"Eu sunt foarte sincera, eu am zis că nu mă potrivesc cu Alin, mi-am dat seama că nu e caracterul pe care îl caut la un bărbat, a mai spus Xenia pentru wownews. Să fie mai ambițios, să nu vorbească alții pentru tine. Trebuie să fii vocal, să iți susții părerea, că bărbat trebuie să fii mai puternic și mai stăpân pe tine. El, că om, este bun, dar că și bărbat, să fiu într-o relație cu el, nu ne-am fi potrivit. Nu suntem potriviți că și caracter. 

Xenia a fost eliminata de la Casa Iubirii

Xenia, dezvaluiri despre relatia cu Radu

[Sursa foto: Instagram]

Lumea a mai spus că am avut o legătură cu un fost concurent de la Puterea Dragostei.

Eu nici macar nu îl cunosc, deci nu stiu de unde comentariile astea. S-a început valul că eu m-aș potrivi cu el, că mai pe urma să vina un admirator care să îmi ia apărare, dar apărea cu numele lui. Lumea nu mai înțelegea care dintre, aveau același nume de familie. Este vorba despre Marinescu.

Xenia legata de nimeni altul decat Marinescu de la Puterea Dragostei

Nimeni nu știa despre care Marinescu este vorba. Marinescu mi-a scris de câteva ori, dar nu este tipologia mea de bărbat. Nu îl cunosc, am discutat de doua ori cu el, este foarte tupeist și îi place viață, îi place să se joace cu femeile. 

Nu stiu de ce oamenii sunt că sunt diferita fata de afara. Nu am simțit că sunt în mediul potrivit pentru a mă deschide. Acolo trebuia să discutam subiectele relevante emisiunii, a mai precizat Xenia.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Nu este sfârșitul lui Twitter. Dar va zbura din nou pasărea albastră?

Kievul rezistă bombardamentelor ruse: Alimentarea cu apă, căldură, internet şi comunicaţiile, aproape complet restabilite

Nu este sfârșitul lui Twitter. Dar va zbura din nou pasărea albastră?

Monitoare PC: Afla cele mai importante aspecte de luat in considerare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies