EXCLUSIV! Viviana Sposub, despre accidentul care i-a schimbat viața: "Dumnezeu mi-a dat acest necaz cu un motiv"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 07 ian 2023, 01:50

Viviana Sposub, de la “Dimineata cu noi”, ne-a vorbit cu sinceritate despre pasiuni, copilarie, despre viata ei din fata reflectoarelor si din spatele acestora.

Tanara prezentatoare de televiziune este una dintre cele mai fresh si interesante aparitii de pe micul ecran, si o puteti urmari in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 08:00, in matinalul “Dimineata cu noi”, de la Kanal D.

“Mi-a fost tare greu la început… Eram singură, într-un cămin din Obor, dar extrem de ambițioasă”

Citeste si: Maurice Munteanu, dezvăluiri în premiera despre accidentul pe care l-a suferit mama lui pe trecerea de pietoni: "Cineva nu i-a furat un an, ci mai mulți ani din viață"

Cum a ajuns o moldoveanca din Botosani si frumoasa si talentata la Bucuresti?

Cu trenul și cu o singură valiză! Așa am ajuns în București la vârsta de 19 ani pentru a-mi trăi viața de studentă și pentru a-mi construi o carieră. Mi-a fost tare greu la început… Eram singură, într-un cămin din Obor, dar extrem de ambițioasă. Am învățat, am muncit și nu am renunțat la visul meu!

Ce fel de copil ai fost? Pus pe nazbantii sau cuminte?

Am fost și sunt cel mai cuminte copil. Ai mei îmi povestesc mereu că atunci când eram mică, eram un copil extrem de ascultător. Unde mă puneau, acolo stăteam ore întregi și aveau încredere că nu fac nicio boacănă.

Care este cea mai frumoasa amintire pe care o ai alaturi de famlie, bunici?

Cred că sărbătorile sunt cele mai frumoase amintiri și nu pentru că primeam cadou vreo păpușă sau un nou set de pijamale, ci pentru că era prilejul de a ne aduna la masă. Pregăteam poezia, colinda, dar și un cântecel la pian… să fiu sigură că îi impresionez pe toți.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: EXCLUSIV! Cum arăta Viviana Sposub în liceu și de ce i se spunea Madalina Manole de Botoșani. Schimbarea este cu adevărat uriașă pentru frumoasa prezentatoare TV

Care a fost momentul care ti-a schimbat viata?

Am avut un moment de cumpănă la 18 ani… un accident de ATV care m-a făcut să realizez cât de fragilă este viața și cât de mult trebuie prețuită fiecare secundă. Nu îmi place să vorbesc despre acea perioadă, însă știu că Dumnezeu mi-a dat acest necaz cu un motiv. Iar eu sper din suflet că mi-am învățat lecția!

Care sunt cele mai pregnante amintiri legate de sora ta?

Având în vedere diferența de 8 ani dintre noi, Bianca a fost un model pentru mine atunci când eram mică. A contribuit extrem de mult la formarea mea și între noi există o conexiune specială. Îmi aduc aminte cu drag cum ne tachinam când eram foarte mici. Ba ne certam și ne băteam (din motive puerile, evident), ba eram cele mai bune prietene și deveneam inseparabile.

 

 

 

 


În ediția de joi, 23 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta s-au surprins reciproc unul pe celălalt, iar cu ocazia zilei de naștere a concurentului, cei doi și-au dus relația la un nou nivel.