EXCLUSIV! Victor a pus un detectiv particular pe urmele Biancai la Paris? Fotografiile cu escapada Biancai cu Cristea in Franta s-ar afla chiar in sertarul prezentatorului tv! Slav a vrut sa aiba dovezi!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:04

Daca toata Romania a aflat de pe WOWbiz.ro ca Bianca si Cristea au fost impreuna la Paris, Victor Slav, ca un sot foarte atent cu sotia lui, n-a fost la fel de luat prin surprindere, sau cel putin nu in acelasi timp cu noi toti ceilalti.

Din cate se pare, certurile si discutiile pe care Victor si Bianca le tot aveau in ultima perioada l-au facut pe prezentator sa anticipeze ca sotia lui ar urma sa faca un gest "necugetat".

Sursele WOWbiz.ro ne-au soptit ca Victor a facut acelasi lucru si cu plecarea sotiei lui la Paris cu "Printul". Si desi este un baiat foarte linistit si calm intr-o situatie jenanta pentru orice barbat, el totusi a vrut sa se convinga ca ceea ce i se intampla este adevarat, asa ca n-a mai asteptat pana ca totul sa apara in presa.

Vedeta ar fi contactat un detectiv particular pe care l-ar fi trimis cateva zile la Paris, iar el se pare ca i-ar fi adus inapoi o serie de imagini numai bune de dovedit adulterul... Fotografiile din cate se pare nu arata nimic nou pentru Victor, nimic din ceea ce nu poate sa gaseasca pe Facebook-ul Biancai din perioada cand se iubea cu Cristea. Aceleasi imbratisari, sarutari si zambete de femeie maritata...

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ca pozele exista si lumea deja vorbeste despre ele asteptand sa apara undeva in afara sertarului lui Victor Slav pare sa fie un fapt. Madalin Ionescu si Mircea N. Stoian au constatat in direct joi seara la WOWbiz ca si unul, si celalalt stiu de existenta acestor poze. Madalin a aflat de la un coleg ca indragostitii, repetam, indragostitii, nu sotii, ca sa fie clar la cine ne referim, ar fi avut o "coada" la Paris.

Adica cineva platit sa-i urmareasca pas cu pas si sa-i fotografieze! Iar aceasta "coada" ar fi fost surprinsa de alti baieti isteti la aeroport, coborand din acelasi avion cu Cristea!

Acum noua nu ne ramane decat sa speram ca aceste imagini de "familie" vor ajunge cumva sa bucure toata Romania...

 


După ce Gagea a decis să pună capăt interacțiunii cu fosta sa iubită, Alexandra, lucrurile au luat-o razna. Concurenții o suspectează pe Alexandra că nu ar fi simțit nimic pentru Gagea de când a intrat în emisiune.