EXCLUSIV | Uite cu cine sta in celula Udrea la Penitenciarul Targsor! Blonda va trebui sa se obisnuiasca la puscarie cu mancarea la ghium

Author: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:11

Va avea acces la coafor, la sala de sport si la biserica.

Cel mai mare cosmar al Elenei Udrea a devenit realitate! Dupa trei luni de stat in Arestul Politiei Capitalei, celebra blonda de la Cotroceni a fost dusa la penitenciarul “Targsor”, loc in care va ramane pana cand procurorii vor decide care va fi soarta ei in dosarul “Gala Bute”.
Elena Udrea a ajuns la inchisoarea de femei “Targsor”, acolo unde i s-a pregatit o “camera” foarte mica.
Surse din preajma deputatei sustin ca ea are parte de o celula intunecata pe care o va imparti cu maxim doua femei.
“Udrea va ajunge la concluzia ca in arestul de la Capitala, situatia era mult mai buna in privinta “cazarii”! Aici, la penitenciar, conditiile sunt mai grele, in plus, si strictetea este la fel de dura, inclusiv in privinta mancarii. Daca in arest, putea sa consume doar ce primea de acasa, ei bine, la “Targsor”, cel putin la una dintre mesele zilei, Elena va fi nevoita sa se manance din meniu.
Partea buna este aceea ca, deocamdata, pentru siguranta ei, Udrea va sta intr-o zona a inchisorii, izolata de cea in care nu se afla detinutele cu condamnari cu executare”, au spus persoane de la fata locului.
Aceleasi surse spun insa ca la puscaria pentru femei exista si avantaje, de care Udrea nu beneficia in arest. “Aici, la “Targsor” exista coafor, asa ca Elena se poate duce sa se vopseasca sau sa se aranjeze in caz ca doreste, bineinteles, in termenii impusi de conducerea penitenciarului.
Deputata mai beneficiaza de o sala de sport, biblioteca, un cabinet medical sau un magazin propriu, de unde isi poate lua tot felul de produse, pe care, poate, nu le primeste de acasa. In plus, se poate duce si la bisericuta din incinta, sa isi spuna pasul in fata unui duhovnic si sa se incarce spiritual, pentru zilele dificile care vor veni in dosarul de spalare de bani in care este implicata”, au spus pesoanele de la inchisoare.

Cel mai mare cosmar al Elenei Udrea a devenit realitate. Dupa trei luni de stat in arestul Politiei Capitalei, celebra blonda de la Cotroceni a fost dusa la penitenciarul Targsor, loc in care va ramane pana cand procurorii vor decide care va fi soarta ei in dosarul “Gala Bute”.

Elena Udrea a ajuns la inchisoarea de femei “Targsor”, acolo unde i s-a pregatit o “camera” foarte mica. Surse din preajma deputatei sustin ca ea are parte de o celula intunecata pe care o va imparti cu maxim doua femei.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Oğulcan este arestat!


Aceleasi surse spun insa ca la puscaria pentru femei exista si avantaje, de care Udrea nu beneficia in arest. “Aici, la “Targsor” exista coafor, asa ca Elena se poate duce sa se vopseasca sau sa se aranjeze in caz ca doreste, bineinteles, in termenii impusi de conducerea penitenciarului. Deputata mai beneficiaza de o sala de sport, biblioteca, un cabinet medical sau un magazin propriu, de unde isi poate lua tot felul de produse, pe care, poate, nu le primeste de acasa. In plus, se poate duce si la bisericuta din incinta, sa isi spuna pasul in fata unui duhovnic si sa se incarce spiritual, pentru zilele dificile care vor veni in dosarul de spalare de bani in care este implicata”, au spus pesoanele de la inchisoare.

(Sursa: WOWbiz.ro)

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies