Exclusiv! Mihai Mitoșeru nu are un tipar de femeie: "Îmi doresc o femeie normală, modestă, să vrea mult de la viață!"

Author: Alice Popescu

Mihai Mitoseru isi doreste o femeie normala cu care sa faca o familie

Prezentatorul TV este mai mult decat sincer atunci cand vorbeste despre cum trebuie sa arate si sa fie femeia de langa el.

Mihai Mitoseru recunoaste ca este inca singur si chiar daca spera ca isi va gasi femeia langa care sa se simta implinit si sa formeze o familie in adevaratul sens al cuvantului, insa nici acum nu ii este rau deoarece s-a obisnuit sa fie si simgur si si-a gasit propriul comfort in care sa se simta bine: "E  tardiv acum și în trei ani de zile nici nu pot să spun că

am găsit pe cineva cu care aș fi vrut să rămân, a spus Mitoseru pentru wownews. M-am maturizat, nu vreau mult, dar normalitatea în ziua de azi nu mai e normal. Poate nici nu am găsit fata cu care să vreau să rămân, poate m-am obișnuit să stau și singur", a dezvăluit Mihai Mitoseru. 

Ce fel de femeie isi doreste Mihai Mitoseru langa el

Și că să fie clar, prezentatorul TV a spus că nu cere mult de la cea care ar putea să îi devina partenera, nu își dorește să fie vreo vedeta sau aibă ceva anume, să fie blonda sau bruneta, ci o femeie normal cu aspirații care să coincidă cu ale lui în așa fel încât să își poate forma o familie.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Vara aduce mai mult joc al minţii, poveşti de iubire şi multă distracţie şi relaxare, la Kanal D! “Teo Show” intră in vacanţă, iar din toamnă va reveni cu forţe proaspete pe micile ecrane

Mihai Mitoseru: "Nu buze, nu silicoane..."

"Trebuie să fie normala, îmi doresc o femeie normala, una modesta, simpla, să vrea o relație, o familie, să vrea să fie fericita pe bune. Nu buze și silicoane că fericirea maxima că am masa la nu stiu ce club și beau gratis. Asta nu e fericire, e de moment. După niste ani, iți dai seama că trece viață pe lângă tine.

Acest puțin nu se mai întâlnește atât de des. Nu îmi plac femeile care nu își doresc nimic de la viață. Am prietene care fac asta. Când te afișezi cu niste oameni, bărbații nu mai vin la tine. Contează și imaginea, din păcate. Aparentele inseala, a dezvăluit Mihai Mitoseru.

 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies