Exclusiv! Mihai Mitoșeru nu are un tipar de femeie: "Îmi doresc o femeie normală, modestă, să vrea mult de la viață!"

Author: Alice Popescu

Mihai Mitoseru isi doreste o femeie normala cu care sa faca o familie

Prezentatorul TV este mai mult decat sincer atunci cand vorbeste despre cum trebuie sa arate si sa fie femeia de langa el.

Mihai Mitoseru recunoaste ca este inca singur si chiar daca spera ca isi va gasi femeia langa care sa se simta implinit si sa formeze o familie in adevaratul sens al cuvantului, insa nici acum nu ii este rau deoarece s-a obisnuit sa fie si simgur si si-a gasit propriul comfort in care sa se simta bine: "E  tardiv acum și în trei ani de zile nici nu pot să spun că

am găsit pe cineva cu care aș fi vrut să rămân, a spus Mitoseru pentru wownews. M-am maturizat, nu vreau mult, dar normalitatea în ziua de azi nu mai e normal. Poate nici nu am găsit fata cu care să vreau să rămân, poate m-am obișnuit să stau și singur", a dezvăluit Mihai Mitoseru. 

Ce fel de femeie isi doreste Mihai Mitoseru langa el

Și că să fie clar, prezentatorul TV a spus că nu cere mult de la cea care ar putea să îi devina partenera, nu își dorește să fie vreo vedeta sau aibă ceva anume, să fie blonda sau bruneta, ci o femeie normal cu aspirații care să coincidă cu ale lui în așa fel încât să își poate forma o familie.

Surpriză de proporții pentru Teo Trandafir!

Mihai Mitoseru: "Nu buze, nu silicoane..."

"Trebuie să fie normala, îmi doresc o femeie normala, una modesta, simpla, să vrea o relație, o familie, să vrea să fie fericita pe bune. Nu buze și silicoane că fericirea maxima că am masa la nu stiu ce club și beau gratis. Asta nu e fericire, e de moment. După niste ani, iți dai seama că trece viață pe lângă tine. Acest puțin nu se mai întâlnește atât de des.

Nu îmi plac femeile care nu își doresc nimic de la viață. Am prietene care fac asta. Când te afișezi cu niste oameni, bărbații nu mai vin la tine. Contează și imaginea, din păcate. Aparentele inseala, a dezvăluit Mihai Mitoseru.

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies