Exclusiv! Mihai Mitoșeru, adevărul despre motivul divorțului de Noemi: "Eu n-am plecat cu alta, ea n-a plecat cu altul"

Author: Alice Popescu

De ce a divortat Mihai Mitoseru

Sursa: Captură YouTube

Mihai Mitoseru a fost foarte sincer cand a vorbit despre divortul de femeia pe care a iubit-o din tot sufletul.

Prezentatorul "Se striga darul" a recunoscut pentru emisiunea online Bărbați vs Femei că făcând un bilat cu mintea de acum, regreta divorțul de soția lui, Noemi, femeia pe care a iubit-o extrem de mult.

Mai mult, Mihai Mitoseru a dezvăluit că atunci când cei doi au hotărât să divorțeze, s-au precipitat, iar el a fost cel care a plecat din relație ajungadu-se la jigniri și cuvinte urate. Acum când se gândește la tot ce a fost atunci, Mihai spune că ar sta mai mult pe gânduri până ar lua o astfel de decizie care schimba radical viețile oamenilor implicați în relație. Vedeta a dezvăluit că nu a fost vorba o secunda de înșelat sau trădare din partea niciunuia.

De ce au divortat Mihai Mitoseru si Noemi

"Eu am divorțat fară niciun motiv real, ea nu a plecat cu altul, eu nu am plecat cu alta. Uite, se mai poate să nu te mai înțelegi. Din păcate, e mai rău așa. Noi nu excludem nimic, se poate întâmplă orice. Eu vreau să fie fericita. Eu am o cățelușă pe care o mai las la ea.

Ea nu are viață, este stewardesa, vine, mănâncă și doarme. E nu vede viață. Dar o mai las și la vecini. Mama îi da să mănânce orice mănâncă ea și nu o las la ea."

Surpriză de proporții pentru Teo Trandafir!

Mihai Mitoseru: "Pare ca sunt golan, dar nu sunt"

Mihai a dezvăluit că nu este greu să își facă o relație chiar daca este persoana publica, îi place să fie printre oameni, să glumească cu ei.

N u sunt golan, pare că sunt, dar nu. Trebuie să mă și cunoști. O zi perfecta din viața mea înseamnă că mama să fie bine. În trei ani am trecut prin multe, de la divorț, la operația pe creier a mamei, a dezvăluit Mihai Mitoseru.

 

 


Cookies