EXCLUSIV! Mihai Mitoseru A PLANS IN HOHOTE. Este bantuit de imaginea iubitei ucise in accident

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:52

Mihai Mitoseru a dezvaluit in exclusivitate la "WOWbiz" detaliile cumplitului accident in care si-a pierdut viata logodnica lui.

 In urma cu 13 ani, in timp ce se intorcea de la mare cu iubita lui, o roata a vehicolului condus de Mihai Mitoseru s-a desfacut, iar masina s-a rostogolit de cateva ori in aer. In urma impactului, logodnica lui Mihai Mitoseru a murit pe loc. Actorul si fostul prezentator TV a fost lovit grav la cap, iar timp de patru zile cat a fost internat in spital nu a stiut ca cea care ii fusese iubita timp de 10 ani nu mai era in viata.


Mihai Mitoseru a marturisit ca timp de aproape doi ani de zile nu a mai fost om. A suferit enorm, coplesit de sentimente de vinovatie, de dor si de intrebari fara raspuns, fostul prezentator a avut momente in care a avut ganduri de sinucidere. A incetat chiar sa mai creada in Dumnezeu. Sapte ani de zile nu s-a putut apropia de nicio femeie. Imaginea femeii iubite ucisa de un cumplit accident l-a bantuit multa vreme.


Evenimentele din ultima vreme, procesul mediatizat al lui Serban Huidu care si-a asteptat mai bine de un an sentinta pentru faptul ca a ucis din culpa trei oameni in urma unui accident, a rascolit amintiri dureroase in sufletul lui Mihai Mitoseru. Mai ales ca multi au facut o paralela intre cazul lui Serban Huidu si accidentul in care si-a pierdut viata logodnica lui Mihai Mitoseru. In platoul" WOWbiz", Mihai Mitoseru nu si-a mai putut stapani lacrimile in timp ce povestea detaliile teribilului accident.
Nici dupa 13 ani nu poate uita clipele de groaza in care i s-a schimbat destinul.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mitoseru-4c53b6bd4e7b0e279c84e28e2dda3a46.JPG
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mitoseru-2-dcc5f7bdbe3f84e57b46fc3db92e770c.JPG