EXCLUSIV! Mihai Mitoseru A PLANS IN HOHOTE. Este bantuit de imaginea iubitei ucise in accident

Mihai Mitoseru a dezvaluit in exclusivitate la "WOWbiz" detaliile cumplitului accident in care si-a pierdut viata logodnica lui.

 In urma cu 13 ani, in timp ce se intorcea de la mare cu iubita lui, o roata a vehicolului condus de Mihai Mitoseru s-a desfacut, iar masina s-a rostogolit de cateva ori in aer. In urma impactului, logodnica lui Mihai Mitoseru a murit pe loc. Actorul si fostul prezentator TV a fost lovit grav la cap, iar timp de patru zile cat a fost internat in spital nu a stiut ca cea care ii fusese iubita timp de 10 ani nu mai era in viata.

Mihai Mitoseru a marturisit ca timp de aproape doi ani de zile nu a mai fost om. A suferit enorm, coplesit de sentimente de vinovatie, de dor si de intrebari fara raspuns, fostul prezentator a avut momente in care a avut ganduri de sinucidere. A incetat chiar sa mai creada in Dumnezeu. Sapte ani de zile nu s-a putut apropia de nicio femeie. Imaginea femeii iubite ucisa de un cumplit accident l-a bantuit multa vreme.

Evenimentele din ultima vreme, procesul mediatizat al lui Serban Huidu care si-a asteptat mai bine de un an sentinta pentru faptul ca a ucis din culpa trei oameni in urma unui accident, a rascolit amintiri dureroase in sufletul lui Mihai Mitoseru. Mai ales ca multi au facut o paralela intre cazul lui Serban Huidu si accidentul in care si-a pierdut viata logodnica lui Mihai Mitoseru. In platoul "WOWbiz", Mihai Mitoseru nu si-a mai putut stapani lacrimile in timp ce povestea detaliile teribilului accident. Nici dupa 13 ani nu poate uita clipele de groaza in care i s-a schimbat destinul. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate