EXCLUSIV! Maurice Munteanu despre cea mai frumoasă amintire de Craciun din copilarie: "Îmi aduc aminte că a intrat mama în camera și mirosea foarte frumos, a parfum, era coafata, îmbrăcată, avea o rochie cu spatele gol, și m-au chemat lângă pom"

,
Maurice Munteanu, amintiri din copilarie de Craciun

Maurice Munteanu, cea mai frumoasa amintire legata de Craciun

[Sursa foto: Instagram]

Maurice Munteanu a vorbit in exclusivitate pentru kanald.ro despre cele mai frumoase secvente ale copilariei si nu numai legate de Sarbatorile de iarna.

Ce face Maurice Munteanu de Crăciun și Anul Nou anul acesta?

Maurice Munteanu: Este o întrebare complexa, pentru că a trebuit să anulez toate planurile din cauza pandemiei. Trebuia să plec la Berlin, dar, având în vedere restricțiile, voi rămâne în București. Voi fi alaturi de familie și prieteni.  

cati ani are maurice munteanu

Fotografie de colecție din copilăria lui Maurice Munteanu 

[Sursa foto: instagram Maurice Munteanu ]

Că veni vorba de Crăciun, care este cea mai frumoasa amintire din copilărie legata de Crăciun?

Maurice Munteanu: Aveam vreo patru sau cinci ani și făcusem amigdalita, o chestie care se întâmplă foarte des în copilărie, și

îmi era foarte, foarte rău, aveam febra 39 și un semidelir. Îmi aduc aminte că a intrat mama în camera și mirosea foarte frumos, a parfum, era coafata, îmbrăcată, avea o rochie cu spatele gol, și m-au chemat lângă pom. Tata instalase o macheta foarte mare pe care era un trenuleț și îi dăduse drumul, cu soldați, cu poduri și a fost efectiv o magie. Am uitat complet că îmi este atât de rău. Asta este amintirea cea mai puternica pe care o am de Crăciun.

Maurice Munteanu cu mama lui de revelion

Maurice Munteanu, imagini de colectie cu mama lui

Care a fost cel mai urat cadou pe care l-ai primit de Crăciun?

Maurice Munteanu: "O cana foarte urata, de la benzinărie, pe care am primit-o de la un amic. Eu am o teorie; când faci un cadou, în primul rand, trebuie să iți placa foarte tare, să fie că și cum ți-l dăruiești tie. Decât să faci un cadou neinspirat sau în care nu crezi, mai bine spui un "La Mulți Ani!" sincer și din inima. Este mai cinstit așa."

Care-i mâncarea preferata de Crăciun?

Maurice Munteanu: "Nu prea mănânc produse tradiționale, nu mi-au plăcut niciodată, nu m-au atras. Mama face o salata boeuf foarte buna, destul de atipica și este mâncarea mea preferata daca e să ne referim la un meniu de Sărbători."

Care era atmosfera de Sărbători în familie când erai copil?

Maurice Munteanu: "Casa era plina tot timpul, dar de Sărbători parca era și mai plina, pentru că veneau foarte mulți oameni, erau mese peste mese, se stătea până foarte tărziu. Se jucau cărți, se asculta Frank Sinatra și nu lipsea Dean Martin cu "White Christmas".

Maurice Munteanu, cea mai frumoasa imagine cu mama lui

Maurice Munteanu, imagine sublima alaturi de mama lui

Ce cadou vrei să primești anul acesta material sau nu...

Maurice Munteanu: "Nu vreau nimic material, daca doresc ceva îmi cumpăr singur. Îmi doresc sănătate pentru mine, pentru mama și pentru noi toți, pentru că mi se pare cea mai iportanta și chiar nu este o lozinca. Chiar cred în chestia asta foarte tare, daca exista sănătate, restul le putem face fară probleme."

 

Citește-ne pe

Citește și:

Grecia la preţ de Caraibe. Românii sunt nemulţumiţi de preţuri: „Cum să procedez să nu am preţ exagerat?”

Ce vârstă are Bella Santiago. Cântăreața filipineză e născută de Ziua Națională a României

Lupte grele la Severodoneţk: Kievul încă deține controlul orașului

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Roxana și Florin Salam, nuntă la malul mării, pe 1 iunie! Iată la ce intervenție estetică a recurs Roxana înainte de fericitul eveniment!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies