Exclusiv! Marinela Mavrodin, atac de panica când a afla că a rămas însărcinată: "Am fost copleșită de emoții, a fost o nebunie în mintea mea. Nu l-am sunat pe Robert"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 14 sep 2022, 11:57

Cand afla Mary sexul copilului

Sursa: Captură YouTube

Marinela Mavrodin este insarcinata, iar Robert a fost in al noualea cer cand aflat, mai ales ca isi dorea demult timp sa fie tatic.

Marinela Mavrodin sau Mary așa cu o stiu fanii emisiunii Puterea Dragostei, este însărcinată cu primul copil, iar vestea a luat-o total prin surprindere.

Fosta concurenta de la show-ul matrimonial a mai așteptat o perioada până i-a dat vestea lui Robert deoarece voia să se calmeze și să se obișnuiască cu ideea că vă fi mămică.

Marinela Mavrodin este insarcinata

Citeste si: Exclusiv! Bassam Dabbas cheltuie o avere pe ținutele de evenimente! Celebrul hair stylist aruncă cu mii de euro pe haine

"În ziua respectiva nu mai avea stare. Toate fetele îmi tot spuneau ba că m-am îngrășat, ba că am o sclipire în ochi, ba că mănânc prea multe dulciuri și m-am dus la farmacie să îmi iau un test. L-am făcut, veneam de la baie, tremuram țoață, mi-am pus mana la gura și nu îmi venea să cred. Am realizat că mi-a ieșit testul după ce i-am spus ei.

Am făcut un atac de panica, am cerut apa și un scaun. A fost o nebunie în mintea mea.Nu l-am sunat pe Robert, am vrut să îi dau vestea foarte frumos și am vrut să mai aștept câteva zile. Nu m-am mai putut abține și când mă gândesc acum sunt la fel de emoționată, a spus Mary pentru wownews.

Robert: "Eu, nu stiu, m-am gândit că este o farsa.

Nici când am văzut testul nu mi-a venit să cred. Nu îmi mai aduc aminte. Am luat-o în brațe, m-a ridicat, m-a pupat. Acum se schimba tot, o să fie totul strict mai mult pentru copil. 

Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la „Puterea dragostei”, a apelat la o intervenție chirurgicală. În ce stare se află acum?

Ce reactie a avut Robert cand a aflat ca Mary este insarcinata

Mary: În martie se vă naște, cam pe 5 martie, vă fi Peste. Și acum îmi doresc băiat, ce o decide Dumnezeu. El se încurajează că vrea băiat. La noi în familie s-au pus și pariuri. Pe 23 o să avem petrecerea de reveal. Vom afla toți atunci, doar nașa și nasul vor ști înainte cu câteva zile. O să facem o petrecere, este un moment foarte important," au spus cei doi.

 

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies